noodles volos banner

Ν. Παπακωνσταντίνου: Μεγάλη αφοσίωση στο μεταρρυθμιστικό έργο

Το γεγονός της Γ.Σ. της Δευτέρας ήταν αν μη τι άλλο ήταν η παρουσία του νέου προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ν. Παπακωνσταντίνου.  Ο κ. Φάτσης προλόγισε με τα εξής λόγια τον κ. Παπακωνσταντίνου: «Πρόεδρος της Δ.Ε. θα είναι ο Παπακωνσταντίνου Νίκος. Είναι τιμή για την ομάδα μας να ηγείται της ομάδας μας ένας τέτοιος άνθρωπος. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, είχαμε όλοι θετική άποψη για το πρόσωπό του. Είναι Νικιώτης από μικρό παιδί και πέρσι από τις 8 Ιουνίου είναι και μέλος της Ερασιτεχνικής. Ανεβαίνουμε επίπεδο και πρεστίζ γενικότερα». 

Από τη μεριά του στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε:

«Έχω επιστρέψει μετά από 35 χρόνια στο εξωτερικό. Έχω μεγαλώσει σε μία γειτονιά κοντά στη Νέα Ιωνία, τα Επτά Πλατάνια. Ο Βασίλης Βενέτης με … πιπίλιζε το μυαλό να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά της παλιάς μου αγάπης, η οποία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει. Ήμουν μεν ενήμερος, αλλά ακούγοντας τον προπονητή, ο οποίος τα είπε πολύ απλά και σταράτα, έφυγε όποιος δισταγμός είχα.

Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό καταλαβαίνω είναι το ζητούμενο από τον προπονητή και από την Δ.Ε., η οποία με έπεισε ν’ αναλάβω και κατά κάποιο τρόπο να είμαι μαέστρος σε μία ορχήστρα, η οποία έχει σχέδιο, όραμα και θέλω και εγώ να είμαι μέρος αυτού του οράματος, να δούμε τη Νίκη να ανεβαίνει στα μεγάλα σαλόνια, να ανεβαίνει κατηγορίες και να μη φυτοζωεί, βλέποντας να έρχονται άνθρωποι, που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και να έχουν άδεια πορτοφόλια.

 Αποδέχτηκα να εκπροσωπώ αυτήν την ομάδα, η οποία θέλει χρόνο και μεγάλη αφοσίωση σ’ αυτό μεταρρυθμιστικό έργο, που θα κάνει τη Νίκη ν’ ανέβει εκεί που της αξίζει. Κουβαλά μία βαριά ιστορία και θα πρέπει να γίνουμε αρωγοί σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να φτάσει που της αξίζει.  Στην αρχή ήμουν διστακτικός, αλλά μετά είπα ότι αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και όπως εγώ συμμετέχω σ’ αυτή, κάνω έκκληση σε σας, να συμμετάσχετε σ’ αυτήν την αναγέννηση. Ευχαριστώ τη Δ.Ε. για την εμπιστοσύνη. Είμαι ευτυχής που δέχτηκα και είμαι εδώ που είμαι».