noodles volos banner

Στ. Βουρδάκης: «Μόλις βγήκαμε εκτός στόχων, οι νέοι πήραν ευκαιρίες»

Στον Blue Heart φιλοξενήθηκαν μέσα στη βδομάδα δύο νεαροί παίκτες της Νίκης, ο Σταύρος Βουρδάκης και ο Τάσος Χουζούρης. Ο πρώτος, που ως γνωστόν προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, είχε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα με Μαύρους Αετούς και Απόλλωνα Λάρισας ως αλλαγή και μία στο Κύπελλο με την Ιστιαία ως βασικός, ενώ ο δεύτερος, που έλκει την καταγωγή του από τον Βόλο, αλλά «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στη Θεσσαλονίκη στις υποδομές του Άρη και του Ηρακλή, κατέγραψε στο φινάλε του πρωταθλήματος την πρώτη του επίσημη συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην απέναντι πλευρά.

Από τη μεριά του ο Σταύρος Βουρδάκης έκανε λόγο μεταξύ άλλων για τον κίνδυνο που θα υπήρχε, αν ο Στέφανος Ξηροφώτος έβαζε μαζί σε κάποια παιχνίδια τους νέους ποδοσφαιριστές όλους μαζί:

«Η φανέλα της Νίκης Βόλου είναι πολύ βαριά και κάποια αγωνιστική που θα μπορούσε να μας βάλει όλους μέσα, μπορούσε να μας έκαιγε και να έκαιγε και την ομάδα και τον εαυτό του και όλους μας. Είμαστε Νίκη Βόλου και είναι πολύ βαριά η φανέλα της Νίκης. Είμαι γέννημα-θρέμμα Νέα Ιωνία και με ξέρουν όλοι, οπότε με ρωτούσαν πολλές φορές αν θα αγωνιζόμουν την Κυριακή. Εμείς προσπαθούμε να κλείνουμε τα αυτιά μας και στα καλά και στα άσχημα, γιατί πρέπει να έχουμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας.

Στην αρχή της χρονιάς η ομάδα πήγαινε για πρωταθλητισμό και ήταν δύσκολο για όλους τους νεαρούς παίκτες να παίξουν. Μόλις η ομάδα βγήκε εκτός στόχων, αρχίσαμε να παίρνουμε σιγά-σιγά ευκαιρίες. Όμως για δύο μήνες είχα έναν τραυματισμό στον προσαγωγό, καθώς είχε γίνει μία λανθασμένη συνεννόηση των γιατρών για το αν θα βγάλω μαγνητική. Αυτό με πήγε πίσω, καθώς δεν είχα αυτό που πίστευαν».

Τ. Χουζούρης: «Δέχθηκα πολλά συγχαρητήρια»

Σε ό,τι αφορά τον Τάσο Χουζούρη, μίλησε εκτός των άλλων για την πρώτη του εμφάνιση και πως εξέθεσε με την καλή έννοια τον προπονητή του:

«Η Νίκη Βόλου είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ήξερα πού θα έρθω και μου το είχαν πει. Έχει φανέλα, έχει κόσμο, που σε πιέζει συνέχεια για το καλύτερο.  Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, δέχθηκα πάρα πολλά συγχαρητήρια από οπαδούς, από συμπαίκτες και από άτομα μέσα από τη διοίκηση. Είναι μία μεγάλη χαρά να αναγνωρίζουν ότι έκανα καλά τη δουλειά του, γιατί είναι δουλειά μας πλέον αυτό. Χάρηκα, γιατί μπήκα μέσα και απέδειξα ότι αξίζω κι ότι έχω δυνατότητας και εξέθεσα τον προπονητή μου σε εισαγωγικά. Αυτή είναι η δουλειά μου να μπαίνω μέσα και να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό και την περασμένη Κυριακή τα κατάφερα. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».