Logo
Print this page

Τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου Νίκη Β., Άρης και οι Φίλοι του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (24/5) στο Βασδέκειο για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά στη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, με τη συμμετοχή της Νίκης Βόλου, που είχε και παίκτες από τους Νέους Αθλητές, του Άρη Μελισσατίκων και της ομάδας «Φίλοι Αλέξανδρου». Έγιναν τρεις ημίωροι αγώνες, με τη Νίκη Β. να φέρνει λευκή ισοπαλία με τους Φίλους Αλέξανδρου στο πρώτο ματς, ενώ νίκησε στο δεύτερο τον Άρη με 1-0 με γκολ που έβαλε ο Σιώμος με δυνατό σουτ στο τετ-α-τετ με τον Κουρίτα. Στο παιχνίδι Φίλοι Αλέξανδρου με τον Άρη νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσιουρέλης με πλασέ σε κενή εστία. Δυστυχώς την εκδήλωση χάλασε από το δεύτερο ματς και μετά η βροχή, με τον κόσμο στις κερκίδες να αραιώνει, παρόλ’ αυτά οι παίκτες δεν πτοήθηκαν και ήταν ορεξάτοι μέχρι το τέλος, προσφέροντας όμορφο θέαμα.

Στο τραπέζι με τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, του οποίου τίμησαν άπαντες άπαντες τη μνήμη, άφησαν ανθοδέσμες ο Γιάννης Αντζούρης εκ μέρους της ομάδας των Φίλων του Αλέξανδρου, ο Γιώργος Ναουμίδης εκ μέρους της Νίκης Βόλου και Κο ώστας Τσιαντής από την πλευρά του Άρη Μελισσατίκων. Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Λασκαράκης, Καρταπάνης, όπως και ο Γιάννης Αντζούρης.

Και για τη Νίκη και για τους Φίλους Αλέξανδρου, αγωνίστηκε ο αδερφός του Φίλιππος Σκοπελίτης. Στο τουρνουά ενισχύθηκε και η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.

Για τη Νίκη Βόλου έπαιξαν οι: Ράπτης, Αλεξανδρής, Κουκουτής, Βλάχος, Βέργος, Τσιανάκας, Κόλα, Βουρδάκης, Νικλητσιώτης, Σιώμος, Χρηστίδης, Κουτσούκης, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ματθαίου, Χουζούρης, Τασιάς, Κορέτα, Σκοπελίτης. Το παρών έδωσε με πολιτικά ο Ναουμίδης.

Για τον Άρη Μελισσατίκων αγωνίστηκαν οι: Κουρίτας, Ζήγρας, Τσιουρής, Σιαμέτης, Τσίρος, Γκάγκας, Κόπανος, Διαμαντής, Κάρρος, Δημόπουλος, Κουτλουμπάσης, Θεοδώρου, Θάνος, Πετρόπουλος, Μαντέβας

Για την ομάδα των Φίλων του Αλέξανδρου: Γεώργογλου, Τσουκαλάς, Σκουφογιάννης, Κωνσταντάκος, Παπανίκος, Ρούκας, Γ. Αντζούρης, Παπαστεργίου, Καραγιώργιος, Καραμανιώλας, Αντωνίου, Τανάγιας, Απ. Αντζούρης, Καρακάσης, Κ. Τσιουρέλης, Γράντας, Σκοπελίτης

Διαιτητές: Αντωνίου, Βαραλής, Κατσιγιαννάκης

 DSC3518

Φάση από το ματς Νίκη Β.-Φίλοι Αλέξανδρου με πρωταγωνιστές τους Βουρδάκη και Αντωνίου

 DSC3568

 Χουζούρης και Τσίρος στο ματς Άρης Μ.-Νίκη Β.

 DSC3543

 Ο Στέργιος Γρράντας κάνει πάντα τη διαφορά και εκτός αγωνιστικού χώρου
Last modified onWednesday, 24 May 2017 20:59
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]