noodles volos banner

Κόλα: Προέχει η διοικητική συνέχεια

Ο Κλεβί Κόλα εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, δηλώνοντας τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, που ήταν δίκαια πρωταθλητής φέτος στον 2ο όμιλο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και θα κρινόταν στο γκολ. Ήταν πιο τυχερή η ομάδα του Απόλλωνα και πιο ικανή και κατόρθωσε να το βάλει αυτή. Προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς τις τελευταίες αγωνιστικές δε μας βγήκαν τα αποτελέσματα. Κρατάμε την προσπάθεια».

Για το αν αισθάνονται αυτός και οι συμπαίκτες του ήρωες που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι το τέλος: «Δεν ξέρω πώς να το πω. Εγώ με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή βέβαια κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Μερικές φορές δε μας βγήκε, άλλες βγήκε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, δηλαδή τα δώσαμε όλα».

Για το αν η Νίκη με διοικητική σταθερότητα, με το ίδιο ρόστερ και με τον ίδιο προπονητή θα μπορούσε να ήταν κοντά στο πρωτάθλημα:  «Με το αν δεν μπορούμε να μιλάμε. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα. Όμως δεν το καταφέραμε».

Για το εάν θέλει να μείνει στη Νίκη: «Αυτό που προέχει είναι να υπάρχει η διοικητική συνέχεια και να δούμε τι θα γίνει στην ομάδα».