noodles volos banner

Στ. Ξηροφώτος: Δώρο για μένα και σχολείο η Νίκη

Δε στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Λάρισας ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, αλλά θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες του κι όσους ήταν κοντά στην ομάδα, που βοήθησαν, για να τελειώσει αυτή τη χρονιά. Παράλληλα χαρακτήρισε δώρο γι’ αυτόν τη Νίκη και μεγάλο σχολείο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν. Όσον αφορά το αγωνιστικό, κάποιες ευκαιρίες είχαμε εμείς, κάποιες είχε ο αντίπαλος, που ευτύχησε να σημειώσει το τέρμα και πήρε τη νίκη. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε, όλους αυτούς που ήταν κοντά στην ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας. Αυτό που μας έδωσε δύναμη, για να κάνουμε υπομονή, ήταν ο κόσμος που πραγματικά μας βοήθησε μέχρι το τέλος κι έτσι πέρασε αυτή η χρονιά. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την άνοδο στη Β’ Εθνική και του εύχομαι καλή δύναμη, για να αντεπεξέλθει στο νέο πρωτάθλημα.

Η χρονιά πραγματικά είχε πολλά προβλήματα. Όπως έχω ξαναπεί, ήμασταν όλοι μία γροθιά και είχαμε πει ότι θα κάνουμε υπομονή και πως ό,τι και να γίνει, θα τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι. Παρόλο που τώρα τελευταία ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, η Νίκη είχε μία καλή εικόνα και με νέα παιδιά πάλευε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλος. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα όσον αφορά το αν θα μείνω στην ομάδα (σ.σ. δέχθηκε σχετική ερώτηση).

Τέλος για το τι κρατά σε προσωπικό επίπεδο από τη φετινή χρονιά στη Νίκη, απάντησε: «Ως Στέφανος ήταν δώρο για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που δόθηκε η ευκαιρία να είμαι σ’ αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα, μια ομάδα με μεγάλη πίεση».

 

 

Last modified onSunday, 21 May 2017 23:58