noodles volos banner

Οι νέοι ήταν ωραίοι για τον Ρήγα, 2-2 με τους Μαύρους Αετούς

Με τελείως πειραματική ενδεκάδα παρατάχτηκε στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας ο Ρήγας Φεραίος στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Λάκη Μπακάλη , παρόλ’ αυτά κατόρθωσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο ισόπαλο 2-2. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως βασικοί ξεκίνησαν οι Μπακάλης και Χατζής, που είχαν ελάχιστη συμμετοχή φέτος, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 16χρονο Λεωνή Χότζα. Παράλληλα οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους παίκτες θεωρούνται εφεδρικοί. Συγκεκριμένα, την εστία υπερασπίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα ο Τσουμπέκος, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Ράπτης, Κουσκουρίδας, Μπόρας και Λάμπρου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής κινούνταν οι Μπακάλης, Χυσά και Χατζής, στα άκρα οι Καναβός αριστερά και Χότζα δεξιά και φορ ήταν ο Τσελεπής. Επίσης, ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκαναν ο 16χρονος Τσιότρας, ο 15χρονος Αραμπατζής, αλλά και ο Μπομπότης που πέρασαν ως αλλαγές.

Ο Ρήγας δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 14’ και παρά τις ευκαιρίες που έχασε πήγε στο ημίχρονο με το εις βάρος του 2-0. Στην επανάληψη όμως μπόρεσε ανατρέψει το σκορ, με τους Τσελεπή στο 47’ και τον πιτσιρικά Χότζα στο 75’ να βρίσκουν δίχτυα.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι, που χρειάζονταν ένα βαθμό να σιγουρέψουν την παραμονή τους, ήταν πιεστικοί κι αυτό τους απέφερε δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 14’. Στο 11’ ο Τσώλης βρέθηκε απέναντι από τον Τσουμπέκο και τον νίκησε, γράφοντας το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιωάννου με δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Ρήγας, που έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα αντέδρασε και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσελεπή να μειώσει. Αρχικά στο 16’ ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 20’ είδε τον Γιδόπουλο να διώχνει ενστικτωδώς με το πόδι στο αριστερό σουτ που επιχείρησε. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στο 24’ και το 28’ ήταν πάλι σε ετοιμότητα στα σουτ του Χατζή, διώχνοντας σε κόρνερ και μπλοκάροντας αντίστοιχα, ενώ στο 44’ δε χρειάστηκε να κάνει κάτι, αφού ο Τσελεπής από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις πάντως ο Τρικαλινός πορτιέρε ξαναβγήκε νικητής στη μονομαχία του με τον Τσελεπή, που δεν κατόρθωσε ούτε και σ’ αυτήν την περίπτωση να σκοράρει, χάνοντας ένα φαινομενικά σίγουρο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας κυριάρχησε και παρότι μπήκαν στο γήπεδο παίκτες πρωτοεμφανιζόμενοι, μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν οι Τσελεπής στο 47’ (μετά από σέντρα του Λάμπρου στο σημείο του πέναλτι γύρισε το σώμα του και πλάσαρε σωστά) και Χότζα στο 75’ (πάσα του Χυσά και σουτ του μικρού από θέση μέσα αριστερά, αφού πρώτα συνέκλινε προς τα μέσα). ΟΙ Βελεστινιώτες ενδιάμεσα των δύο γκολ είχαν σημαντικές φάσεις με κυριότερη το δοκάρι στο 54’ του Καναβού μετά από κόντρα.

Ο Ρήγας με το 2-2 πήρε την τέταρτη ισοπαλία φέτος και τον δέκατο βαθμό του εκτός έδρας, τερματίζοντας στην 11η θέση με 32 βαθμούς.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Γιδόπουλος, Γιαννούλας, Αετόπουλος (46’ Μουρίκης), Καραστέργιος, Ρόμπος, Μπαλτιμάς, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Βέρβερας, Τσιώλης, Ιωάννου

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (46’ Τσιότρας), Ράπτης, Κουσκουρίδας, Μπόρας, Λάμπρου, Μπακάλης (62’ Μπομπότης), Χυσά, Χατζής (46’ Αραμπατζής), Καναβός, Χότζα, Τσελεπής