noodles volos banner

Για δεύτερη μέρα χωρίς Αλεξανδρή στην προπόνηση

Απών από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής κι αφού είχε αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με τους Νέους Αθλητές ήταν ο Στέλιος Αλεξανδρής. Ο 20χρονος δεξιός μπακ λείπει εκτός Βόλου λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων. Θα επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, αλλά η τριήμερη απουσία του από τις προπονήσεις, αν συνυπολογιστεί και το Σάββατο, που γίνεται το τελευταίο χαλάρωμα, ίσως του κοστίσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ως γνωστόν απόντες από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας θα είναι οι Παρασκευαΐδης, Παπαγεωργίου (τραυματίες), Μαλακασιώτης (εκτός ομάδας), Παπαδήμας, Μέτσε (τιμωρημένοι), ενώ θα κοπεί και ο τρίτος τερματοφύλακας Τασιάς.

Τουλάχιστον ο Κόλα, που είχε πρόβλημα με τον καρπό του δεξιού του χεριού, μπήκε στο πρόγραμμα. Έτσι, οι 18 εναπομείναντες παίκτες από το ρόστερ της Νίκης για το φινάλε του πρωταθλήματος είναι οι: Τζήμας, Αλεξανδρής, Δημολιός, Ναουμίδης, Χατζόγλου, Πετράκος, Βέργος, Κόλα, Ματθαίου, Γαρυφαλλόπουλος, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Ράπτης, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Χατζησταμάτης, με τον τελευταίο που δεν έχει χρόνο συμμετοχής, να απουσιάζει από τις προπονήσεις αυτής της βδομάδας λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων. Μάλιστα εκτός απροόπτου δε θα είναι στο γήπεδο και την Κυριακή, οπότε η Νίκη θα κατέβει με 17 παίκτες.

Last modified onFriday, 19 May 2017 23:47