noodles volos banner

Δίνει ξανά ευκαιρίες ο Λ. Μπακάλης με τους Μαύρους Αετούς

Στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει πάλι εκτός έδρας μία ομάδα που έχει βαθμολογική ανάγκη, αφού χρειάζεται έναν πόντο, για να είναι σίγουρη ότι κερδίζει την παραμονή της. Ο λόγος για τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, που θέλουν την ισοπαλία, για να είναι 100% βέβαιοι για τη σωτηρία τους κι αυτό σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κάνει τη μεγάλη έκπληξη και φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Α.Ε. Καραϊσκάκης, όπου φιλοξενείται.

Το ματς της Κυριακής επομένως στο χωριό του Νομού Τρικάλων, που θα αρχίσει στις 15.30 (Διώτης από την Ευρυτανία, Καλύβας, Λιτοσελίτης από τη Φθιώτιδα η διαιτητική τριάδα), δε θα είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τους Τρικαλινούς, ενώ για τους φιλοξενούμενους άλλη μία ευκαιρία, εφόσον δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση, για να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς (όπως έγινε στο προηγούμενο ματς με τους Ράπτη, Κουσκουρίδα), αλλά και σε παίκτες με μηδενικό χρόνο συμμετοχής.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο τερματοφύλακας Τσουμπέκος, που έχει αγωνιστεί μόνο στο Κύπελλο και ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Αλεξίου λόγω της κόκκινης (δύο κίτρινες) που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Θυμίζουμε ότι το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο της ομάδας της γενέτειρας του, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του την περασμένη Κυριακή.