Logo
Print this page

Πάει Ηγουμενίτσα, για να κερδίσει ο Ολυμπιακός Β. κι όχι για βόλτα

Μπορεί το κίνητρο να είναι χαμηλό, μπορεί οι παίκτες να σκέφτονται ήδη τη νέα χρονιά, μπορεί οι απουσίες και οι αποχωρήσεις να έχουν αναγκάσει τον Κώστα Μπράτσο να υπολογίζει σε μόλις 16 παίκτες για το ματς του φινάλε με τον Θεσπρωτό, αλλά αυτό που προσπαθεί να περάσει ο 40χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου είναι ότι στην Ηγουμενίτσα δε θα πάνε για βόλτα και για τουρισμό, αλλά για να κερδίσουν και να κλείσουν τη χρονιά με θετικές εντυπώσεις, έστω κι αν αυτή δεν πήγε, όπως θα ήθελαν όλοι μέσα στην ομάδα και ο φίλαθλος κόσμος.

Βέβαια, το να δοθεί κίνητρο στους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο αυτήν την εποχή και το επισήμανε και ο Κώστας Μπράτσος μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, δηλώνοντας ότι στο χρονικό σημείο που διανύουμε δεν υπάρχουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω από την πλευρά των παικτών. Εξάλλου, η όποια έλλειψη διάθεσης είναι απολύτως κατανοητή τη δεδομένη στιγμή, αφού είναι κοινό μυστικό πως ελλείψει στόχου οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη δύο αποχωρήσεις με Δωματά και Μασάντο-ο Πορτογάλος ήταν έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος, όπως και οι Σταύρου, Ζώνας- ενώ στο απουσιολόγιο βρίσκονται επίσης τα ονόματα των τραυματιών Πότσι, Οικονόμου, Ιωαννίδη και Κολημήτρα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κώστας Μπράτσος θα κάνει πρόβα ενδεκάδας, αφού πρώτα μιλήσει και με τους συνεργάτες του, τον Γιόζεφ Βάντσικ και τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, και θα δουν από κοινού ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να γίνει.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Βελεστίνο, θα υπάρχουν σίγουρα δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ο Ζώνας είναι τιμωρημένος (λογικά θα τον αντικαταστήσει ο Χολέβας) και ο Δωματάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Από κει και πέρα, πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Στουρνάρα, που δεν έπαιξε με τον Ρήγα Φεραίο.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, ο Κώστας Γιούργας, θα σφυρίξει για 21η φορά αναμέτρηση Γ’ Εθνικής στην καριέρα του και στους 20 αγώνες που έχει παίξει έχει 10 άσους, 7 διπλά και τρεις ισοπαλίες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέχρι αύριο Παρασκευή στις 21.00 είναι ανοικτή η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου στην Εξωραϊστική, η οποία είχε ανοίξει τις πύλες της στις 26 Απριλίου.

 

Last modified onFriday, 19 May 2017 14:48
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]