noodles volos banner

Τρώγεται με τα ρούχα του πάλι ο Θ. Τζήμας

"Τρώγεται με τα ρούχα του" πάλι ο καταδικασμένος στη συνείδηση όλων των Νικιωτών Θανάσης Τζήμας, ο οποίος απάντησε στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Σ' αυτήν τονίζεται ότι μέχρι τις 29 Μαΐου θα μπορούν να κατατίθενται σοβαρές προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Από τη μεριά του ο κ. Τζήμας αναφέρει ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη μεθοδεύει τη συρρίκνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αυτή που ο ίδιος έχει φέρει σε οικτρή κατάσταση με απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες παίκτες, τους οποίους έχει αναγκάσει να προπονούνται και να αγωνίζονται κάτω από άθλιες συνθήκες. Παράλληλα, κάνει λόγο για μία ακόμη φορά για παράνομα εκλεγμένη διοίκηση, που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Η θέση της Ερασιτεχνικής πάντως είναι ξεκάθαρη και αν ο κ. Τζήμας έχει δική του σοβαρή πρόταση μπορεί να την καταθέσει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τζήμα:

"Ο πρόεδρος και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά και την ανησυχία τους, με την ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου  "Η ΝΙΚΗ" σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφού η πρόταση των Βέλγων "επενδυτών" δεν ήρθε ποτέ, τώρα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής μεθοδεύει τη συρρίκνωση και του ποδοσφαιρικού τμήματος!
"...Οι προτάσεις θα ελεγχθούν άμεσα από το ΔΣ του συλλόγου το οποίο και θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου", αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη. Δηλαδή το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης θα το αποφασίσουν οι 5, οι 10 ή οι 15; Η ανακοίνωση αυτή αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το μικρό μέγεθος της παρούσας διοίκησης της ερασιτεχνικής Νίκης.
Που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι παράνομα εκλεγμένη, αφού τα μέλη της δεν έχουν προσκομίσει ποτέ τα σχετικά έγγραφα που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, όπως την υπεύθυνη δήλωση (Ν. 105) την οποία θα έπρεπε να είχαν υποβάλει πριν από τον Μάιο του 2017, που θα αποδεικνύει ότι όντως είναι ένα χρόνο μέλη του συλλόγου!
Επίσης το ΔΣ με την τελευταία χρονικά συνεδρίασή του, έχει υποπέσει - κατά παράβαση του καταστατικού - στην έκδοση τριών (παρανόμων βεβαίως) αποφάσεων, κάτι που συνεπάγεται την αποβολή ολοκλήρου του ΔΣ βάσει του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου.
Υπό το πρίσμα αυτό, καμία πρόταση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να κατατεθεί προς το ΔΣ του ερασιτέχνη, παρά μόνο στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου! Εκεί που θα αποφασίσουν οι περισσότεροι από τους 15 "εκλεγμένους".