noodles volos banner

Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Β.

Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου το Σάββατο 27 Μαΐου στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 80 χρόνων ζωής του Ολυμπιακού διοργανώνουν η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και το τμήμα ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Υπεύθυνοι του τουρνουά είναι οι:

1) Dr. Ζήσης Παπανικολάου (Ph.D), Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Temple ΗΠΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τηλ: 6958462217, EMAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2) Τσεκούρας Νικόλαος, πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου, Τηλ: 6979 002709

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι: Ζάχος Πολυχρόνης, Κάβουρας Νικόλαος, Μασούρας Μάκης, Κωνσταντίνου Μιχάλης, Τόλης Βασίλειος, Σταύρου Σάββας

Οι συμμετέχουσες ομάδες είναι οι:

1. Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

2.Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

3.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

4. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ

5.Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

6.Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

7.ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΙ

8.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ            

Χαιρετισμός του Dr. Ζ. Παπανικολάου

Ο Dr. Παπανικολάου Ζήσης, Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών Πανεπιστημίου Temple, ΗΠΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αφορμή τη διοργάνωση του τουρνουά απευθύνει χαιρετισμό στους γονείς, τα παιδιά και τους προπονητές. Αναλυτικά:

Σεβαστοί γονείς,

Αγαπητά παιδιά,

Φίλοι προπονητές,

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα ποδοσφαίρου του 4ου έτους σας καλωσορίζουν στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ παιδικού ποδοσφαίρου, η διεξαγωγή του οποίου αποφασίστηκε, γιατί «το παιχνίδι είναι η εργασία των παιδιών».

Το Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου είναι μέρος των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Επιτροπή Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια των ακαδημιών και των προπονητών τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μεγάλη ευθύνη της μεταφοράς και της οργάνωσης των παιδικών ομάδων.

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα του μαθήματος Ποδοσφαίρισης έχει αναπτύξει μια δυναμική ανοιχτή στην κοινωνία, εξωστρεφή και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του αθλητικού  γίγνεσθαι. Οι φοιτητές-τριες έχουν προσωπική συμμετοχή και αποκτούν εμπειρίες της ζωής. Έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γνώση, αλλά με τους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές, δηλαδή τον κόσμο της εργασίας.

Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση και χαρά. Έχουν την ανάγκη να αποκτούν καλές συνήθειες σε ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει περισσότερη αξία από τη νίκη.

“ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ”

Με εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς

Dr. Παπανικολάου Ζήσης ( Ph.D.,Ed.M.) Τηλ 6958462217, Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών Πανεπιστημίου Temple, ΗΠΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας