noodles volos banner

Ήρθε, είδε και … αποδοκιμάστηκε ο Γκώνιας στο Βελεστίνο

Μέχρι στιγμής είναι μόνο φήμες, αλλά σύμφωνα μ’ αυτές ο Τάκης Γκώνιας προορίζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Π.Σ. Βόλος, εφόσον αυτή πάρει σάρκα και οστά και κατέλθει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με μεταφορά στον Βόλο ομάδας από την Πιερία, που αγωνίζεται σ’ αυτήν την κατηγορία.

Ο νεαρός τεχνικός και παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού βρέθηκε την Κυριακή στο στάδιο του Βελεστίνου μαζί με τον Άκη Πέτρου, ο οποίος στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είχε καθίσει σε δημοσιογραφικό μπουθ του Πανθεσσαλικού (!). Μαζί οι δύο άνδρες παρακολούθησαν το ματς του Ρήγα Φεραίου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων, λόγω των φημών που αναφέραμε παραπάνω, μόλις είδαν τον Τάκη Γκώνια τον αποδοκίμασαν και φώναξαν και το γνωστό σύνθημα ότι ομάδα στον Βόλο είναι μόνο μία.

Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Γκώνιας έφυγε μαζί με τον Άκη Πέτρου λίγο πριν τη λήξη του αγώνα από την πίσω πλευρά, των αποδυτηρίων, κι όχι από την κεντρική θύρα, αφού αυτό θα απαιτούσε να περάσει μπροστά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι που για ευνόητους λόγους έπρεπε να αποφευχθεί. 

Last modified onMonday, 15 May 2017 23:33