noodles volos banner

Μπράτσος: "Αν ήμουν στην κερκίδα, σίγουρα δε θα μου άρεσε το ματς"

Δυσαρεστημένος, "προστατεύοντας, όμως, τους ποδοσφαιριστές του, παρά τη μέτρια αγωνιστική τους επίδοση, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στον Ρήγα εκτός έδρας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Σήμερα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά μεταξύ τους, πράγμα που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοί μας έκαναν αυτό που περιμέναμε, δηλαδή να κλείσουν τους χώρους, να οργανωθούν αμυντικά και να μας "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση. Κόντρα σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, αλλά επιθετικά δε βρήκαμε τις λύσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, στο δεύτερο η εικόνα συνέχισε να είναι η ίδια και δίκαια ήρθε αυτή η ισοπαλία. 

Χρησιμοποιήσαμε αρκετά νεαρά παιδιά αναγκαστικά, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, γεγονός που στοιχίζει στη χημεία της ομάδας μας και την επιθετική της λειτουργία, πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της ανασταλτικά. Αντικειμενικά, δε δικαιούμαστε την νίκη, τα παιδιά μου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη προσπάθειας, ειδικά λόγω συνθηκών, όπως η πολλή ζέστη και η βαθμολογική μας θέση, που μας καθιστά αδιάφορους. Θα έλεγα πως τα σώματά μας ήταν στο γήπεδο και το μυαλό μας αλλού. Μας έλειπε η τελική ενέργεια και δεν καταφέραμε να φτάσουμε κοντά σε κάποιο γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ρήγα και τον κ. Μπακάλη για τη φιλοξενία, στεναχωριέμαι, γιατί δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Αν ήμουν σήμερα στην κερκίδα, σίγουρα, ούτε εμένα θα μου άρεσε το θέαμα. Χρειάζεται υπομονή και να κατανοήσουμε πως σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω".

Για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια το τελευταίο διάστημα: 

"Θεωρώ πως έχει να κάνει με την χημεία μας, ως ομάδα. Είμαστε αναγκασμένοι να συνδέσουμε νέους κρίκους στην αλυσίδα μας, παιδιά που δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος και πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Άλλες φορές μας βγαίνει σε καλό και άλλες σε κακό. Θεωρώ πως η έδρα πάντα βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα εκτός έδρας ματς τους αποσυντονίζουν".

Για τη χρησιμοποίηση του νεαρού Παπαϊωάννου:

"Ήταν αλλαγή τακτικής. Υπήρχε διαφορά ύψους ανάμεσα σε εμάς και τον Ρήγα, οπότε πέρασα τον Σεραφείμ στο παιχνίδι, προκειμένου να μας βοηθήσει ψηλά στις στατικές φάσεις".

 

Last modified onSunday, 14 May 2017 22:27