noodles volos banner

Πέμπτη ήττα για τον Ρήγα στην έδρα του, έχασε 1-3 από τον Πιερικό

Το κακό αμυντικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Βελεστίνου κατόρθωσε να δεχθεί τρία γκολ στην έδρα της από τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αυτή του Πιερικού, και να χάσει με 1-3 από την ομάδα της Κατερίνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο του Μιχάλη Ζιώγα είχε σημειώσει σε 13 ματς πριν το σημερινό ματς μόλις τέσσερα γκολ εκτός έδρας και σε ένα έβαλε τρία.

Στο 21’ ο Πιερικός άνοιξε το σκορ με τον Λαζόπουλο, για τον οποίον έσκαψε την μπάλα ο Κοκονόζι. Ο σκόρερ βρέθηκε απέναντι στον Παπαγιάννη και πριν η μπάλα ακουμπήσει το έδαφος, σούταρε εύστοχα με το αριστερό για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι 11 λεπτά αργότερα, στο 32’, ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Γελαδάρης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Τσελεπή και Λάμπρου, βρήκε τον τρόπο να γυρίσει στον Λούγκο. Ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαγιάννη, ο οποίος τη μάζεψε για δεύτερη φορά από τα δίχτυα του.

Ο Ρήγας μπήκε πολύ δυναμικά στην επανάληψη, αφού έπρεπε να μειώσει γρήγορα. Στο 47’ και το 51’ κι ενώ η μπάλα είχε πάρει κατεύθυνση στην εστία αμυνόμενος απομάκρυνε σωτήρια λίγο πριν τη γραμμή σε προσπάθειες των Μπόρα (κεφαλιά-ψαράκι) και Γεωργατζή (ψηλοκρεμαστό πλασέ).

Τελικά στο 68’ ο Ρήγας Φεραίος έκανε το 1-2 με τον Μπόρα, που βρήκε δίχτυα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από φάουλ του Σπαθή από τα δεξιά. Οι ελπίδες πλέον είχαν αναπτερωθεί και οι γηπεδούχοι κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά στάθηκαν άτυχοι στο δοκάρι του Σέττου στο 75’ μετά από πλασέ.  Αντί για το 2-2 έγινε στο 89’ το 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου, που σήμανε την πέμπτη ήττα για φέτος των Βελεστινιωτών στο γήπεδό τους.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης (84’ Χατζηαθανασίου), Γκάγκας (63’ Σπαθής), Κουσκουρίδας, Λάμπρου, Τσελεπής (63’ Χυσά), Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Σέττος, Τζοβάρας

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σαραηλίδης, Γελαδάρης, Γκιόζα (78’ Τριανταφύλλου), Ντατίνης, Κραγιόπουλος, Γαλανόπουλος, Κοκονόζι (91’ Πάρρας), Λούγκος, Σεχολάρι (89’ Ηλιάδης), Τσιώμης, Λαζόπουλος

*με πληροφορίες από το mousikovagoni

Last modified onMonday, 08 May 2017 08:41