noodles volos banner

Μπράτσος: "Το πρόσημο είναι θετικό"

Εν μέρει ικανοποιημένος, παρά το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Εθνικό στην Φιλιππιάδα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Κώστας Μπράτσος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θέλω να ξεκινήσω, τονίζοντας πως ήρθαμε να αγωνιστούμε στην Φιλιππιάδα με ομάδα "ειδικών συνθηκών", απ' όλες τις απόψεις. Η ενδεκάδα μας άλλαξε πάρα πολύ, με πολλά παιδιά να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος. Εγώ, προσωπικά, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, καθώς έδειξαν πως δούλεψαν αρκετά όλη τη χρονιά κι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Το πρόσημο, βάσει των παραπάνω, είναι θετικό.

Το μόνο που έχω να τους προσάψω, είναι πως αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα επιτυχές αποτέλεσμα για εμάς. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, σε αθλητικά πλαίσια, στο οποίο είχαμε την κυριαρχία, ειδικά στο δεύτερο μέρος και το μόνο που μας έλειψε είναι το γκολ. Ευχαριστούμε τον Εθνικό για την φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια".

 

Last modified onSunday, 30 April 2017 21:24