noodles volos banner

Χωρίς Γκίκα, Βουραζέρη και Σπαθή κόντρα στην Αμβρακία ο Ρήγας

Μία ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς για τη σωτηρία της αντιμετωπίζει ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή, που φιλοξενείται στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας από την  Αμβρακία Κωστακιών.

Οι γηπεδούχοι έχασαν το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη 26η αγωνιστική εκτός έδρας και βρέθηκαν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, υπολειπόμενοι κατά δύο βαθμούς της ομάδας της Πιερίας. Έτσι, ψάχνουν απεγνωσμένα το τρίποντο, θέλοντας να ανασάνουν βαθμολογικά και να διατηρήσουν τις ελπίδες σωτηρίας.

Μάλιστα, οι Αρτινοί θα έχουν στο πάγκο τους τον Δημήτρη Μπαλάφα, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά και είχε αποχωρήσει μετά από υποβολή παραίτησης στις 19 Δεκέμβρη, αλλά τώρα επιστρέφει, για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, αφού η συνεργασία με τον Δ. Νταλάκα λύθηκε.

Απόντες θα είναι οι Γκίκας, Βουραζέρης για προσωπικούς λόγους και ο Σπαθής λόγω προβλήματος στη μέση, που τον ανάγκασε να προοπονείται συντηρητικά. Πάντως επιστρέφει ο Κιπτίου από τιμωρία. Ο Ρήγας θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Άρτα και στην αποστολή δεν αποκλείεται να είναι ο Σπαθής, όχι πάντως για να παίξει, αφού αγωνιστικά δεν υπολογίζεται από τον Λάκη Μπακάλη. 

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής (ο αδερφός του Νίκος είχε διευθύνει το ματς Θεσπρωτός-Ρήγας, αφήνοντας τους Βελεστινιώτες με πολλά παράπονα) με βοηθούς τους Κωνσταντίνου και Γκαρτζονίκα (όλοι από τον σύνδεσμο της Πρέβεζας). Ο Γιώργος είχε σφυρίξει και στο παιχνίδι της Νίκης με την Αμβρακία στην Άρτα. 

Last modified onSaturday, 29 April 2017 14:27