noodles volos banner

Πρόβλημα και με Ιωαννίδη στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ιωαννίδης είναι ακόμη ένα πρόβλημα που προέκυψε για τον Ολυμπιακό, αφού ήταν εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω τραβήγματος και αύριο Σάββατο θα αποφασιστεί αν θα επιλεγεί για την αποστολή του ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Πάντως, είναι πάρα πολύ πιθανόν λόγω μη ετοιμότητας, ακόμη κι αν συμπεριληφθεί σ’ αυτή, να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Βαγγέλης Στουρνάρας. Απόντες θα είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Δωματάς και Σταύρου, αλλά και οι τραυματίες Πότσι και Οικονόμου καθώς και ο Κολημήτρας, που είναι μεγάλο διάστημα εκτός. 

Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Σκανδάλης, Κόκκας Ανδρέας, Αγγέλης, Ζώνας, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Κέρι, Κόκκας Δήμος, Μασάντο, Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου, 18 τον αριθμό, και αμφίβολος, όπως σημειώσαμε ο Ιωαννίδης. Άρα οι επιλογές του Κώστα Μπράτσου είναι «μετρημένα κουκιά» σε ό,τι αφορά την αποστολή.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση οι παίκτες που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής και είναι νεαρότερης ηλικίας δείχνουν μεγάλη όρεξη και δεν αποκλείεται να δοθεί σε κάποιον απ’ αυτούς η ευκαιρία στο ματς της Κυριακής, για το οποίο οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν. 

Last modified onSaturday, 29 April 2017 01:12