noodles volos banner

Κίνδυνος για την ειδική αθλητική αναγνώριση από τις ενέργειες Τζήμα

Με την εκλογή και συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης άρχισαν αμέσως τα δύσκολα, αφού πρέπει να «τρέξει» τις διαδικασίες για την ειδική αθλητική αναγνώριση, που απαιτεί ο νέος αθλητικός νόμος για τα σωματεία, στέλνοντας τα ανάλογα έγγραφα και δικαιολογητικά (αναφέρουμε ενδεικτικά τα βιβλία μελών, τα βιβλία πρωτοκόλλων, υπεύθυνες δηλώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κτλ) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Θ. Τζήμας κοινοποίησε στον ίδιο φορέα (τη Γ.Γ.Α.) το εξώδικο σχετικά με τις αντικαταστατικές, όπως εκείνες τις θεωρεί, εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Όποιο σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση από δω και στο εξής, δεν έχει κάποια δικαιώματα, όπως το να συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα ή οι ομοσπονδίες να χρηματοδοτούν προπονητές. Μία άλλη πιθανότητα είναι τα παιδιά που ανήκουν στον εν λόγω σύλλογο και διεκδικούν το bonus για τις πανελλήνιες μέσα από διακρίσεις σε αθλητικούς αγώνες να χάσουν τη μοριοδότηση.

Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό και οι διοικούντες πιστεύουν ότι ο σύλλογος της Νίκης μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο από τις ενέργειες του κ. Τζήμα και πως πάει να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά.