noodles volos banner

Παίζει με τα νεύρα όλων ο Τζήμας στη Νίκη

Η προσπάθεια του Θανάση Τζήμα να βλάψει τη Νίκη, αφού επιδιώκει μέσω της νομικής οδού να φέρει αναταραχή και να ακυρώσει τις πρόσφατες εκλογές στον Ερασιτέχνη, οδηγώντας σε αδιέξοδο τον σύλλογο, φέρνει τους πάντες με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις εναντίον του.

Κυριολεκτικά ο Κατερινιώτης παράγοντας παίζει με τα νεύρα όλων, τη στιγμή που όπως έχει επισημανθεί και από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτση, αλλά και είναι γενική παραδοχή, κανείς δεν τον θέλει. Εκείνος όμως επιμένει να δημιουργεί προβλήματα ακόμη μεγαλύτερα απ’ αυτά που προκάλεσε καθ’ όλη τη χρονιά με την ανακολουθία ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις του και με τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την πολύ κακή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το εξώδικο του Θανάση Τζήμα προς τον Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ», που κοινοποιείται στη Γ.Γ.Α. αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υπήρξαν στον σύλλογο εκλογές κατά παράβαση των άρθρων 5, 6, 7 του καταστατικού του συλλόγου και πως αποτελούν μέλη του Δ.Σ. άτομα, τα οποία εμπίπτουν στην παράβαση των παραπάνω άρθρων, μιλά δηλαδή για παρατυπίες στις εκλογές που οδήγησαν στη μη νόμιμη εκλογή αυτών των μελών. Επίσης, αναφέρεται  σε προσβολή της προσωπικότητάς του με την πρόταση μομφής και για πράξη δόλια με σκοπό την επέλευση συγκεκριμένου αποτελέσματος σε βάρος του, ενώ τονίζει πως θίχτηκε η επαγγελματική και κοινωνική του ζωή.