noodles volos banner

Κρίθηκε νωρίς το ματς στο Βελεστίνο, 1-1 ο Ρήγας με την Πύδνα

Τις εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Βελεστίνο Ρήγας Φεραίος και Πύδνα Κίτρους, οι οποίοι πήραν από ένα βαθμό, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Καραγκούνης στο 2' για την Πύδνα και ο Σέττος στο 4’ για τον Ρήγα ήταν αυτοί που πέτυχαν τα τέρματα της συνάντησης, με το αποτέλεσμα να κρίνεται νωρίς. 

Πώς παρατάχθηκε ο Ρήγας
Ο Λάκς Μπακάλης ξεκίνησε με τον Παπαγιάννη κάτω από τα δοκάρια και τους Γκάγκα και Μπόρα στο κέντρο της άμυνας. Στα αριστερά κινούνταν ο Σπαθής ενώ στα δεξιά ο Χατζηαθανασίου. Ο Αλεξίου με τον  Χυσά τοποθετήθηκαν στον άξονα ως χαφ, ενώ αριστερά ξεκίνησε ο Λάμπρου και δεξιά ο Γεωργατζής. Στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού πήραν οι Τζοβάρας και Σέττος.

Με το…καλησπέρα στην αναμέτρηση του Βελεστίνου, η Πύδνα αιφνιδίασε το Ρήγα προηγούμενη στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τέρμα του Καραγκούνη, για το οποίο οι Βελεστινιώτες διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ.
Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στο γκολ της ομάδας της Πιερίας, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, ο Σέττος ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 13΄η Πύδνα αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον βασικό της τερματοφύλακα, Πατσιογιώργο, λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Παπατολίκας.

Το παιχνίδι εξακολούθησε να έχει φάσεις και στο 21' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 όταν από σέντρα του Γεωργατζή, ο Αλεξίου πλάσαρε στην κίνηση τον Παπατολίκα, υποχρεώνοντάς τον σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 32’, ο Κυπαρίσσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Παπαγιάννη του Ρήγα, τον πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η τελευταία καλή στιγμή για το Ρήγα για το πρώτο μέρος, σημειώθηκε στο 37’σε σέντρα σουτ του Γεωργατζή η οποία ωστόσο κατέληξε στην αγκαλιά του Παπατολίκα.


Στην επανάληψη η Πύδνα μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Κυπαρίσση στο 60ο λεπτό, το οποίο όμως έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παπαγιάννη. Στο 70’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ιορδανίδη να περνά και τον Παπαγιάννη αλλά να πλασάρει άστοχα. Από εκεί κι έπειτα οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες περιορίστηκαν στο ελάχιστο, με τους δύο αντιπάλους να δείχνουν πως συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Λάμπρου (65’ Τσελεπής), Γεωργαντζής, Τζοβάρας (67’ Καναβός), Χυσά, Σέττος (85΄Κουσκουρίδας).
ΠΥΔΝΑ: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαζαρίδης, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Καραγκούνης, Δήμας, Κυπαρίσσης Ν. (62’ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης (82’ Κωστίκος) Ντόσης.

Last modified onSunday, 23 April 2017 20:00