noodles volos banner

Για την πρώτη νίκη κόντρα στην Πύδνα ο Ρήγας

Τρεις φορές έχει συναντήσει την Πύδνα πέρσι και φέτος ο Ρήγας Φεραίος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τις τρεις δεν έχει νικήσει, αφού έχασε δύο φορές στην Πιερία με 2-0 στις 15/11/15 και 3-1 στις 4/12/16, ενώ στις 20/3/16 στο Βελεστίνο είχαμε λευκή ισοπαλία (0-0).

Έτσι την Κυριακή στις 16.30 στο γήπεδό τους οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη νίκη απέναντι στους «βιόλα», με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Οι Βελεστινιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών των Βουραζέρη, Κιπτίου, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, αλλά και του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Τσουμπέκου, που έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη.

Η Πύδνα έχει τον τέταρτο καλύτερο απολογισμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα εκτός έδρας ματς μετά την Α.Ε. Καραϊσκάκης, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ολυμπιακό Βόλου με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες και με 14-9 τέρματα, ευρισκόμενη στην έκτη θέση με 45 βαθμούς, 16 περισσότερους από τον Ρήγα Φεραίο.   

Η δυσκολία του ματς, όσο κι αν δεν υπάρχει κάποια πίεση, είναι δεδομένη, ενώ μία νίκη μπορεί να σημάνει τη μαθηματική σωτηρία για τον Ρήγα, αφού ο 15ος Αχιλλέας φιλοξενεί την 14η Αμβρακία και σε περίπτωση μη επικράτησης τους οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν στην προτελευταία θέση με 14 ή 15 βαθμούς διαφορά από τους Βελεστινιώτες, αν αυτοί πάρουν το τρίποντο, κι ενώ θα απομένουν τέσσερα ματς. 

Last modified onSaturday, 22 April 2017 12:34