Logo
Print this page

Από μία απουσία Ολυμπιακός και Νίκη

Μπορεί το βολιώτικο ντέρμπι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά το γόητρο σε τέτοια παιχνίδια παίζει πάντα σημαντικό ρόλο και το κίνητρο υπάρχει από μόνο του, έστω και αν Ολυμπιακός και Νίκη, που συναντώνται την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στις 16.30 (διαιτητής ο Βουρνέλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας), έχουν απολέσει τον στόχο τους και θέλουν απλώς να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τη σεζόν.

Σίγουρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιθυμούν μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα να δώσουν μία χαρά στους φιλάθλους τους σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό χαρακτήρα γι’ αυτούς, κάτι που επισημάνθηκε και στην ανακοίνωση των οργανωμένων, οι οποίοι έκαναν λόγο για παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, ενώ από την άλλη η Νίκη, όσο προβλήματα εξωαγωνιστικά κι αν αντιμετωπίζει, καλοβλέπει ένα διπλό που θα της επιτρέψει να ξεπεράσει τους ερυθρόλευκους στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται δύο πόντους πίσω. Αυτό από μόνο του θα είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα, αφού κανείς στην αρχή της σεζόν δεν πίστευε ότι οι κυανόλευκοι μπορούν να τερματίσουν ψηλότερα από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Όπως και να ‘χει ένα ματς Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β. έχει πάντα τη δική του σημασία και μάλιστα στη μεθαυριανή αναμέτρηση ξεχωριστό χρώμα δίνει το γεγονός ότι στους πάγκους των δύο ομάδων θα κάθονται δύο Βολιώτες προπονητές και μάλιστα εκπρόσωποι της Νέας γενιάς, ο 39χρονος Κώστας Μπράτσος και ο 41χρονος Στέφανος Ξηροφώτος. 

Αγωνιστικά προβλήματα ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη, παρά μόνο τον μακροχρόνια απόντα Κολημήτρα, ενώ ο Πότσι σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα για πρώτη φορά και θα αποφασιστεί τη μέρα του αγώνα αν θα συμπεριληφθεί στην 18αδα, καθώς αυτή δε θα ανακοινωθεί το Σάββατο, αλλά πριν το παιχνίδι με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, που θέλει να νιώσουν όλοι οι παίκτες τον παλμό ενός τέτοιου ντέρμπι, ακόμη κι αν δεν αγωνιστούν σ’ αυτό.

Από τη μεριά της Νίκης, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Γαρυφαλλόπουλος. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν την Πέμπτη στα Κανάλια και σήμερα στο Π. Μαγουλάς, με όλους τους παίκτες να είναι υγιείς.

 

Last modified onFriday, 21 April 2017 21:16
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]