Logo
Print this page

Θέλει να κερδίσει τη Νίκη μετά από έντεκα χρόνια ο Ολυμπιακός Β.

Πριν από έντεκα χρόνια επικράτησε για τελευταία φορά της Νίκης είτε εντός είτε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου και στόχος των ερυθρολεύκων είναι να το επαναλάβουν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Μπορεί βέβαια να έχει καταγραφεί και η νίκη με 2-1 στις 16/1/08 για τη Γ’ Εθνική του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου, αλλά εκείνη η ομάδα διαλύθηκε στη συνέχεια, ενώ υπήρχε παράλληλα εκείνη τη σεζόν με τον Ολυμπιακό Β. της Β’ Εθνικής, συνέχεια του οποίου αποτελεί η νυν ομάδα.

Επομένως, ο Ολυμπιακός κέρδισε ουσιαστικά για τελευταία φορά τη Νίκη με 2-1 στις 19/2/06 (37’ πεν. Ζαβαντίας, 63’ Μπουέλε-2’ Μπαλάφας), τότε που έπαιξε για την ιστορία του, αφού δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, και για να στερήσει από τη Νίκη την άνοδο στην Α’ Εθνική κατ’ απαίτηση των οπαδών του.

Από τότε οι δύο ομάδες συναντήθηκαν άλλες επτά φορές, τις έξι τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 στη Β’ Εθνική (στις πέντε δεν υπήρχε νικητής, ενώ στο περίφημο ματς στο ΕΑΚ με το γκολ του Τζιώρα η Νίκη πήρε το διπλό) και μία στον φετινό πρώτο γύρο (0-0 στο Π. Μαγουλάς στις 4/12/16).

Συνολικά ο Ολυμπιακός υπερέχει της Νίκης στη Β’ Εθνική με 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ η Νίκη είναι ελαφρώς καλύτερη στη Γ’ Εθνική με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Last modified onFriday, 21 April 2017 20:17
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]