noodles volos banner

Χ. Τζιώρας: Δε θα είμαι στο Πανθεσσαλικό, για να μην ….τ’ ακούσω

Στον Βόλος 9.86 φιλοξενήθηκε ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων της Νίκης, ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος με αφορμή και το βολιώτικο ντέρμπι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό αναφέρθηκε στο περίφημο ματς που σκόραρε ο ίδιος μέσα στο ΕΑΚ στα πλέι οφ της περιόδου 2013-14 και η ομάδα του πήρε το διπλό.

Επίσης μίλησε και για το κυριακάτικο ντέρμπι, λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ ότι δε θα βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό, για να μην ….τ’ ακούσει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Β.: «Ελπίζω κι εύχομαι να κερδίσει η Νίκη, γιατί όλα τα τελευταία παιχνίδια καταλήγουν ισόπαλα. Θα μετρήσει η ψυχή και η καρδιά κι όχι ποιος έχει πιο έμπειρους παίκτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι στο Πανθεσσαλικό, γιατί … θα τ’ ακούσω».  

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Για τον αγώνα στο στάδιο του Βόλου στις 13/4/14 δήλωσε:

«Είναι ένα αξέχαστο παιχνίδι για όλους μας. Εκείνο το ματς ήταν κομβικό και μας έδωσε την άνοδο. Είχαμε μείνει επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου και πήγαμε στο ΕΑΚ συσπειρωμένοι, όλοι μαζί, για να πάρουμε αυτό το μεγάλο διπλό που πήραμε.

Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, γιατί ακούγαμε όλη τη χρονιά διάφορα, όπως ότι δεν μπορούμε και δε θα καταφέρουμε, πως είναι οι καλύτεροι οι άλλοι και ήταν μία επιβεβαίωση πως είμαστε εδώ, είμαστε ικανοί και μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Ξέραμε ότι αν δεν κερδίσουμε, τελειώνουμε. Δεν υπήρχε δηλαδή αύριο. Μπορεί η ομάδα να μην κατέβαινε στα υπόλοιπα παιχνίδι των πλέι οφ! Σε τέτοια φάση ήταν η ομάδα. Τα παίζαμε όλα για όλα».

Για όσα τους κατηγόρησαν για σκόπιμες καθυστερήσεις τόνισε:

«Πέσαμε δύο τρεις φορές προκλητικά, αλλά βλέπαμε και έναν διαιτητή, ο οποίος έδωσε άουτ, ενώ έχω φύγει μόνος μου, σουτάρω και η μπάλα χτυπά στα πόδια του Μελίσση. Ήταν χαρακτηριστικό και δε θέλω να πω και σε πόσα άλλα σημεία ο διαιτητής ήταν … κάπως».

Για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν:

«Δε θα ξεχάσω ότι είχαν κατέβει φίλαθλοι της Νίκης και δεν άφηναν τα λεωφορεία που έγραφαν Νέα Δημητριάδα να περάσουν».

Για το τι θυμάται μετά την άνοδο:

«Δεν έχω ξεχάσει κάτι. Είναι κάτι που θα μείνει αξέχαστο. Πρέπει να είσαι στη θέση μας, για να το ζήσεις αυτό. Έχω γίνει κι εγώ ένας Νικιώτης. Δεν περιγράφονται αυτά τα συναισθήματα. Δεν το αλλάζεις αυτό με τίποτα. Θα μπορούσε να σου δώσει κάποιος 200.000 ευρώ και να μου πει να σβήσω αυτά τα συναισθήματα από τη μνήμη μου, αλλά δεν μπορείς να τα σβήσεις με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου όχι μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, αλλά γενικά όλη την περίοδο είναι κάτι πολύ ευχάριστο και σου δίνει μεγάλο κίνητρο. Μπορεί να είσαι ένας μέτριος παίκτης και να γίνεις πολύ πιο μεγάλος και σπουδαίος, γιατί η ψυχολογία που σου δίνει ο κόσμος είναι το παν και καταφέρνεις και παίζεις πολύ καλύτερα»

Για το αν θα ξαναερχόταν στη Νίκη:

«Φυσικά και θα ξαναερχόμουν με προϋποθέσεις διοικητικής σοβαρότητας και να υπάρχει προοπτική να βγει η ομάδα κατηγορία, ούτως ώστε να είναι τουλάχιστον στη Β’ Εθνική. Βλέπουμε κάποιες ομάδες που δεν έχουν φιλάθλους. Αλίμονο αν η Νίκη δεν είναι σε μία επαγγελματική κατηγορία».

 

Last modified onFriday, 21 April 2017 14:35