noodles volos banner

Δ.Ε. Ολυμπιακού Β.: Δεν το βάζουμε κάτω

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία κι ευτυχία.

Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το Βολιώτικο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κάθε Βολιώτη φίλαθλο.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρών, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!»

Δεν τα κατάφερε ο Πότσι

Μπορεί ο Πότσι να είχε το ιατρικό ΟΚ να μπει σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά τελικά ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού Β., εφόσον και η προπόνηση ήταν πολύ δυνατή, έβγαλε μόνο μέρος της και απέφυγε να συμμετάσχει στα πιο δυνατά κομμάτια. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ καλά και δείχνουν βελτιωμένοι ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Νίκη.

 

Last modified onThursday, 20 April 2017 22:45