noodles volos banner

Έδειξαν σε καλή κατάσταση Ναουμίδης και Παρασκευαΐδης

Κανονικά προπονήθηκαν την Τετάρτη Παρασκευαΐδης και Ναουμίδης Κανονικά προπονήθηκαν την Τετάρτη Παρασκευαΐδης και Ναουμίδης

Τελικά βρέθηκε την Τετάρτη η φόρμουλα και η Νίκη προπονήθηκε κανονικά στο Π. Μαγουλάς, αφού δεν τους εμπόδισε το τουρνουά των ακαδημιών με φιλοξενούμενο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ως γνωστόν είχε κανονιστεί να γίνει η προπόνηση στα Κανάλια, αλλά τελικά δε χρειάστηκε να γίνει η μετακίνηση.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος, που σημειωτέον αποφεύγει τις οποιεσδήποτε δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είδε τους Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή και πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα με τη μέση ο πρώτος και με τον αχίλλειο τένοντα ο δεύτερος. Απών από την προπόνηση ήταν ο Γαρυφαλλόπουλος, που είχε πάρει άδεια για οικογενειακή υπόθεση, αλλά σήμερα επιστρέφει κανονικά. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο βολιώτικο el clasicο, αφού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές μετά την άδικη αποβολή του στον αγώνα με την Αμβρακία στην Άρτα.

Στη Νίκη κρατούν χαμηλούς τόνους για το ματς της Κυριακής και όσον αφορά την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών αλλά και γενικότερα και θέλουν να μιλήσουν στο γήπεδο. Προσπαθούν να μην ασχολούνται με τον αντίπαλο, αλλά μόνο με τους εαυτούς τους και πώς αυτοί θα παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι, προκειμένου να διεκδικήσουν, έστω και για το γόητρο, αυτό που στην αρχή της χρονιάς δε φαινόταν και τόσο πιθανό, δηλαδή να τερματίσουν πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, την ομάδα με το πιο υψηλό μπάτζετ στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Last modified onThursday, 20 April 2017 01:45