Logo
Print this page

Σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ο Πότσι

Απαρτία θα έχει ο Ολυμπιακός στην αυριανή του προπόνησή του, αφού και ο Πότσι, ο οποίος και την Τετάρτη δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του, θα μπει εκτός απροόπτου με τη σύμφωνη γνώμη και των γιατρών σε φουλ ρυθμούς. Έτσι οι μοναδικός απών θα είναι ο Κολημήτρας για τον κυριακάτικο αγώνα, με τον νεαρό μέσο να απουσιάζει αυτή τη βδομάδα, αφού κάνει φυσικοθεραπείες, μην έχοντας συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του και ουσιαστικά η χρονιά γι’ αυτόν έχει τελειώσει, όντας για μεγάλο διάστημα τραυματίας και έχοντας παίξει για τελευταία φορά τον αγώνα με τη Νίκη στο Π. Μαγουλάς στις 4 Δεκεμβρίου.

Στις προπονήσεις δεν είναι και ο Κώστας Παλιούρας, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση να αποδεσμευτεί για προσωπικούς λόγους, κάτι που τελικά έγινε, έχοντας αποχαιρετήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του από την Τρίτη. Μάλιστα, έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί ο παίκτης, αφού ήταν δεδομένο ότι μετά το ντέρμπι με τη Νίκη θα έπαιρνε ευκαιρίες και πολύ πιθανόν να αγωνιζόταν και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά τελικά είχε πάρει τις αποφάσεις του. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος όσο πλησιάζουμε προς το τέλος στον Νίκο Μπουργάνη να πάρει το βάπτισμα του πυρός.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει 23 παίκτες στο ρόστερ, αφού έφυγαν οι Μουκάμ, Σουάνης, Παλιούρας και δεν υπολογίζεται ο Κολημήτρας.

Κατά τα άλλα σήμερα Τετάρτη (την Τρίτη ήρθε αργά στον Βόλο) ο Μασάντο έκανε την πρώτη δυνατή προπόνηση μετά τη διακοπή του Πάσχα, έχοντας γυμναστεί για τελευταία φορά την περασμένη Τρίτη 11/4, όταν και έφυγε για την Πορτογαλία.

Στον Ολυμπιακό αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι βλέπουν το ματς με τη συμπολίτισσα Νίκη με ηρεμία και σοβαρότητα, ενώ πιστεύουν πως η εικόνα της ομάδας με τον Διαγόρα Σεβαστής δεν ήταν κακή, αντιθέτως οι ερυθρόλευκοι είχαν και κατοχή μπάλας και δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς να τις ολοκληρώσουν, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους με τη Νίκη, αν θέλουν να διεκδικήσουν το τρίποντο, έπειτα από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Και βεβαίως πρέπει να υπερβούν και το πρόβλημα της κακής ψυχολογίας που υπάρχει στην ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα κίνητρο να μην τον ξεπεράσει η Νίκη, που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω. Γι’ αυτό με την επιστροφή και των τριών τιμωρημένων Δωματά, Ιωαννίδη και Ζώνα αλλά και του Οικονόμου, που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού με τον Διαγόρα Σεβαστής, όλοι στις τάξεις της ομάδας ελπίζουν ότι θα παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο, θέλοντας να χαρίσουν μία νίκη γοήτρου στον κόσμο τους.  

Last modified onWednesday, 19 April 2017 23:00
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]