noodles volos banner

Θα εκδώσει 4.000 εισιτήρια ο Ολυμπιακός Β.

4.000 εισιτήρια, τα οποία θα προσκομιστούν και θα σφραγιστούν από το Α.Τ. Βόλου την Πέμπτη 20/4, θα εκδώσει ο Ολυμπιακός για το τοπικό ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Νίκη, όπως δηλώθηκε από τους εκπροσώπους της διοίκησης στη σύσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

Σ’ αυτήν παρόντες από τη μεριά των ερυθρολεύκων ήταν οι κ.κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, και Μίλτος Μαργαρός, υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας. Πέραν της απόφασης να μη διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, αποφασίστηκε σε ό,τι αφορά τη γηπεδούχο ομάδα, η είσοδος των φιλάθλων της να πραγματοποιηθεί από τη 2η πεζογέφυρα, η οποία οδηγεί στις θύρες 11 και 30 και στις αντίστοιχες κερκίδες. Με μέριμνα και ευθύνη της ερυθρόλευκης διοίκησης θα λειτουργήσει περιμετρικά του γηπέδου ένα εκδοτήριο με ένα ταμείο στο ύψος της 2ης πεζογέφυρας για τη διάθεση εισιτηρίων αποκλειστικά στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου υποχρεούται να διαθέσει δέκα άτομα security για τον έλεγχο των εισιτηρίων και την αποτροπή ρίψης αντικειμένων από τις κερκίδες, ενώ θα πρέπει να λάβει και μέριμνα, ώστε τα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού.

Σίγουρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που ήταν κάτοχοι των 15 προσκλήσεων, έτυχαν της δέουσας φιλοξενίας στον πρώτο γύρο, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, και θα προσπαθήσουν να την ανταποδώσουν.