noodles volos banner

“Ironmen” Χατζηαθανασίου και Παπαγιάννης, το απόλυτο ο Γεωργατζής

Πέντε αγωνιστικές απομένουν, για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και στον Ρήγα Φεραίο τρεις είναι οι παίκτες που θα επιδιώξουν να κάνουν το απόλυτο μέχρι τη λήξη της σεζόν. Οι δύο μπορούν να χαρακτηριστούν άνετα ως “ironmen”, αφού έχουν παίξει σε όλα τα ματς, χωρίς να χάσουν λεπτό. Αυτοί είναι ο δεξιός μπακ Δημήτρης Χατζηαθανασίου (με το παρατσούκλι "σκύλος") και ο τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Το απόλυτο σε συμμετοχές έχει και ο Ντίνος Γεωργατζής, αλλά έχει χάσει 210 λεπτά από τα 2250 συνολικά, έχοντας περάσει σε μία αναμέτρηση ως αλλαγή στο 59’, αυτό με τον Θεσπρωτό στο Βελεστίνο και έχοντας αντικατασταθεί άλλες εννιά φορές.

24 συμμετοχές έχουν οι Σέττος και Γκίκας, έχοντας χάσει ο πρώτος το τελευταίο ματς στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη λόγω τιμωρίας και ο δεύτερος το παιχνίδι στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή λόγω τραυματισμού. Και οι δύο μαζί έχουν σημειώσει τα 15 από τα 31 γκολ της ομάδας τους, ο Σέττος 10 και ο Γκίκας 5.

Ο Σπαθής με τον Κιπτίου ακολουθούν με 23 συμμετοχές και 3 γκολ ο καθένας. Ο Σπαθής έχει παίξει σε όλα τα ματς βασικός και δεν έχει γίνει σε κανένα αλλαγή, παρά μόνο αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο 33’.  Ο Κιπτίου μόνο στον αγώνα της πρεμιέρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αφού δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα και μπήκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Τζοβάρας, Γκάγκας, Βουραζέρης και Τσελεπής έχουν αγωνιστεί 21 φορές. Ο Τζοβάρας, που έχει βάλει επτά γκολ, ήρθε στα 10 ματς από τον πάγκο, ο Γκάγκας, που έχει και ένα γκολ, ήταν στα 20 βασικός, ο Βουραζέρης το ίδιο, ενώ  ο Τσελεπής, που βρήκε δίχτυα μία φορά, έπαιξε από την αρχή 6 φορές (417 λεπτά) και τις υπόλοιπες 15 ως αλλαγή (162 λεπτά συμμετοχής).

Τη δωδεκάδα των παικτών με 20 και πάνω συμμετοχές μέχρις στιγμής συμπληρώνει ο Αλεξίου, ο οποίος έχει 20 συμμετοχές, όλες στη βασική ενδεκάδα, με ένα τέρμα.

Ακολουθεί ο Χύσα με 15 ματς (στα 9 βασικός) και οι Μπόρας (τα 11 ως βασικός) και Λάμπρου με 14 (9 ως βασικός).

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών. Ο Καναβός (ο 20χρονος είναι το μεγάλο κέρδος του Ρήγα Φεραίου τη φετινή σεζόν) έπαιξε σε 13 παιχνίδια (τα 3 από την αρχή) και ο Ζαχαράκης σε 10, αλλά αποχώρησε μεσούσης της περιόδου για τον Πύρασο στην Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στο 2-0 επί του Τηλυκράτη στις 27/11/16.

Τέλος, τρεις παίκτες έχουν δύο συμμετοχές, οι Γουτούλης (16 λεπτά, ενώ πέρσι είχε 25 ματς με δύο γκολ, έχοντας φέτος να υπηρετήσει και τη στρατιωτική του θητεία), Ράπτης (11 λεπτά), Χατζής (9 λεπτά), και δύο από μία συμμετοχή, οι Δημητρίου, που έφυγε τον Ιανουάριο για τη Σκιάθο (5 λεπτά) και Κουσκουρίδας, με τον μικρό να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη, μπαίνοντας στο 89’ στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν παίξει καθόλου οι τερματοφύλακες Τσουμπέκος και Τσιότρας (που έχουν μία συμμετοχή στο Κύπελλο με την Ιστιαία, με τον δεύτερο στα 15 του να παίρνει στο 77’ τη θέση του έμπειρου συμπαίκτη του), ο Μπομπότης, ο Μπακάλης και φυσικά ο γκολκήπερ Κεφαλάς, που ήταν από νωρίς εκτός ομάδας και από τον Ιανουάριο έπαιξε στον Ηρακλή Βόλου. Λεωνή Χότζα (2001) και Αντώνης Αραμπατζής (2002) από τις ακαδημίες ήταν στην αποστολή της Λευκάδας και θα περιμένουν μήπως ντεμπουτάρουν κι αυτοί, όπως ο συνομήλικός τους Κουσκουρίδας.

 

Last modified onTuesday, 18 April 2017 11:04