noodles volos banner

Με 4 «μωρά» ο Ρήγας αυθημερόν στη Λευκάδα

Την Κυριακή το πρωί στις 7.30 θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 16.00 τον Τηλυκράτη για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους Βελεστινιώτες να αποφασίζουν να ταξιδέψουν αυθημερόν για το νησί του Ιονίου.

Στην 19μελη αποστολή δε θα βρίσκονται τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο τραυματίας Τσουμπέκος, που έχει κάκωση στον αριστερό ώμο.

Συγκεκριμένα επτά κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Κιπτίου, Βουραζέρης, που θα λείψουν για δύο ματς, και τέσσερις οι Σέττος και Χύσα, που θα απουσιάσουν μόνο σ’ αυτό με τον Τηλυκράτη. Επίσης δε θα ακολουθήσουν την ομάδα οι Μπακάλης και Χατζής, γι’ αυτό και ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε να μπουν στην αποστολή τέσσερα «μωρά», που είναι οι Στέλιος Τσιότρας (γεννημένος το 2001), Δημήτρης Κουσκουρίδας (γεννημένος το 2002), Λεωνή Χότζα (2001) και Αντώνης Αραμπατζής (2002).

Οι 19 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο νησί του Ιονίου ο έμπειρος τεχνικός είναι οι: Παπαγιάννης, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Μπόρας, Γκάγκας, Σπαθής, Ράπτης, Αλεξίου, Καναβός, Γεωργατζής, Γκίκας, Γουτούλης, Τζοβάρας, Μπομπότης, Τσελεπής, Χότζα, Αραμπατζής, Κουσκουρίδας.

Πάντως, παρά τις όποιες απουσίες η ενδεκάδα θα είναι απόλυτα αξιόμαχη και η τεχνική ηγεσία έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πιστεύοντας ότι αν τα ατομικά και ομαδικά μαρκαρίσματα είναι αυτά που πρέπει και ο Ρήγας παρουσιάσει μία καλή εικόνα μεσοαμυντικά, τότε θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία, άγχος δεν υπάρχει, αλλά οι Βελεστινιώτες, παρά το πολύωρο ταξίδι που θα προηγηθεί, θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί και να αποφύγουν μία νέα ήττα.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς, προπονητής του Τηλυκράτη, χαρακτήρισε σε δηλώσεις τους τον Ρήγα ως μία αρκετά σοβαρή, δυνατή και αθλητική ομάδα με σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια. Σπύρος Καταγής και Ρομέο Τζελάι θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους λόγω καρτών, όπως και οι Σούλης Βρεττός και Ντίνος Τσάκαλος λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Διώτης (Ευρυτανίας) και βοηθοί του οι Κουτρομάνος και Βαλλιάνος (Αιτωλοακαρνανίας).