noodles volos banner

Τέταρτη εντός έδρας ήττα και βαθμολογική υποχώρηση για τον Ρήγα

Τελικά το πρώτο διπλό απέναντι στον Αστέρα Πετριτή δεν είχε συνέχεια για τον Ρήγα, αποτελώντας απλώς μία ευχάριστη παρένθεση. Οι Βελεστινιώτες υπέστησαν την τέταρτη ήττα στο γήπεδό τους από την Ιστιαία με 1-3 και υποχώρησαν για πρώτη φορά φέτος στην 11η θέση, ισοβαθμώντας με την ομάδα της Εύβοιας, η οποία βρίσκεται στη 10η, καθώς τους είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο με το ίδιο σκορ. 

Παρότι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν γρήγορα το γκολ του Νικολέτου στο 18’ (με δεξί σουτ μετά από αδράνεια της άμυνας) με τον Γκάγκα στο 23’ (σκόραρε με το σώμα σε διεκδίκηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα Μάλτζαρη), στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1’) με κεφαλιά του Ανέστη η Ιστιαία ξαναπήρε το προβάδισμα και το διεύρυνε στο ίδιο χρονικό σημείο στην επανάληψη με τον Ηλιόπουλο (90+1’). Ο παίκτης των φιλοξενουμένων έφυγε στην κόντρα και είδε το σουτ που έκανε να κοντράρει πρώτα στον Σπαθή και έπειτα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το τελικό 1-3 ήταν πλασματικό, αφού ο Ρήγας στάθηκε άτυχος στο 82’ και το 84’, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι σε προσπάθειες των Γκίκα και Τσελεπή με κεφαλιές.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Λάμπρου (74' Τσελεπής), Αλεξίου, Χύσα, Καναβός (46' Βουραζέρης), Γεωργατζής (46' Γκίκας), Κιπτίου, Σέττος

ΙΣΤΙΑΙΑ: Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπολους, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου (74' Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Νικολέτος (86' Φυσαράκης), Ηλιόπουλος (90+3' Μακρής)

Last modified onMonday, 03 April 2017 09:44