noodles volos banner

Παπαβασιλείου: «Παραιτούμαι από προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου»

Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλλε ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Καραϊσκάκη. Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον νεαρό τεχνικό και έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε εκτός στόχων όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο  πρώην πλέον προπονητής της ομάδας του Βόλου.

 Αναλυτικότερα: «Μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όπου ήταν μονόδρομος η νίκη. Ερχόμενος πριν από ένα μήνα στην ομάδα δεν σκέφτηκα καθόλου την τιμητική πρόταση που μου έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς να κοιτάξω τι επιπτώσεις θα έχω αν η ομάδα δεν πετύχει το στόχο της. Αυτή τη στιγμή απομακρύνθηκε πολύ ο στόχος και επειδή είμαι από τους προπονητές που έχω φιλοδοξίες στη ζωή μου και θέλω να πάω ψηλά, και βάσει στόχου που δεν μπορούμε να τον πετύχουμε, από την επόμενη μέρα δεν θα συνεχίσω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και ευελπιστώ την επόμενη χρονιά να πετύχει την άνοδο. Έδωσα την ψυχή μου να ανεβάσω την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αλλά αυτή  τη στιγμή δέχονται από παντού πύρα, από παντού πίεση.»

Θεοδοσιάδης: «Μεγάλη μέρα για εμάς»

 Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού Βόλου τονίζοντας πως είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα της Άρτας.

 Αναλυτικότερα: «Μια μεγάλη νίκη για εμάς, νομίζω είναι πολύ σημαντική μέρα για τον Καραϊσκάκη. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ήμασταν τέλειοι τακτικά και ειδικά στο β’ ημίχρονο που ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ρισκάρει. Θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε σε μεγάλες μπαλιές και ήταν πιο εύκολο για εμάς. Σημαντική νίκη με την οποία συνεχίζουμε να κυνηγάμε το στόχο παιχνίδι με παιχνίδι.»