noodles volos banner

Πρόβλημα με Ευθυμιάδη στον Ολυμπιακό Βόλου

Άπαντες προσηλωμένοι στον έναν και μοναδικό στόχο για το παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, δηλαδή τη νίκη, είναι στον Ολυμπιακό Βόλου. Παρά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα υπάρχει μία θετική αύρα και μία αισιοδοξία ότι όλα την Κυριακή θα πάνε κατ’ ευχήν και πως η ομάδα θα επιστρέψει στα τρίποντα.  Οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει καλά και έχουν πίστη να οδηγήσουν την ομάδα ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το όλο θετικά κλίμα ήρθε να χαλάσει κάπως η ανησυχία για τον τραυματισμό του Ευθυμιάδη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη φτέρνα από την προπόνηση της Τετάρτης, της οποίας το πρόγραμμα μπορεί να το έβγαλε ολόκληρο, αλλά στο τέλος αυτής κατάλαβε το πρόβλημα. Σήμερα Πέμπτη ο 25χρονος επιθετικός χαφ δε γυμνάστηκε καθόλου και ο Σάκης Παπαβασιλείου θα περιμένει να δει αν ο ποδοσφαιριστής αύριο είναι καλά. Σίγουρα, αν δε δείξει σημάδια βελτίωσης, αυτό θα είναι πλήγμα για τους ερυθρόλευκους, καθώς είναι μέσα στους πρώτους παίκτες της ομάδας σε συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί στα 20 από τα 23 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Αιτία του τραυματισμού είναι ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού στο Πανθεσσαλικό, που δε βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Ο Ευθυμιάδης έκανε μόνο παγοθεραπεία και φυσικοθεραπεία σήμερα και το απόγευμα θα επισκεπτόταν τον γιατρό, ώστε την Παρασκευή να ξέρει η τεχνική ηγεσία τι μέλλει γενέσθαι.

Άλλο ένα πρόβλημα, αλλά ήδη γνωστό, είναι αυτό του Χρήστου Χολέβα, που συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα, οπότε μειώνονται κατά πολύ οι πιθανότητες όχι μόνο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά και να επιλεγεί για την αποστολή, αφού ο Σάκης Παπαβασιλείου θα προτιμήσει κάποιον άλλον παίκτη απόλυτα υγιή ακόμη και για τον πάγκο, με τη σκέψη ότι ίσως χρειαστεί και θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Σε ό,τι αφορά τις δοκιμές για την ενδεκάδα που γίνονται ο 41χρονος τεχνικός έχει κατασταλάξει μετά τη σημερινή μέρα κατά ένα μεγάλο ποσοστό σ’ αυτούς που θα ξεκινήσουν την Κυριακή, αλλά περιμένει και την αυριανή τελευταία δυνατή προπόνηση, για να οριστικοποιήσει τις επιλογές του, αφού το Σάββατο ασχολείται πιο πολύ με τις στατικές φάσεις και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί.