noodles volos banner

"Άλλοι τρεις κι άλλοι τέσσερις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες της Νίκης"

Μετά την ενημέρωση από τον κ. Μιχάλη, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο σχολιασμός από τον κ. Φάτση αφού τόνισε ότι ο κ. Τζήμας έχει αφήσει απλήρωτες κάποιες υποχρεώσεις, όπως τις μετακινήσεις σε Φιλιππιάδα και Κέρκυρα, ενώ πρόσθεσε ότι χρησιμοποίησε παράνομα το ΑΦΜ του συλλόγου και εξαπάτησε έμπορο αθλητικών ειδών, όπως του κατήγγειλε ο ίδιος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε ότι άλλοι παίκτες της Νίκης είναι τρεις κι άλλοι τέσσερις μήνες απλήρωτοι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Φάτση:

«Κρατάμε τα 35.000 από τα διαρκείας, που πρέπει να μας απασχολήσει ως ένα από τα σπουδαιότερα έσοδα την επόμενη χρονιά, γιατί είναι μεγάλο νούμερο και ενθαρρυντικό.

Για τα έξοδα ταξιδιών, φαίνεται ένα ποσό 3.700, που είναι μικρό νούμερο. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια έναν φίλο και συμμαθητή, που διέθεσε δύο πούλμαν δικά του από τον Οκτώβριο και μετά να μετακινείται η ομάδα, πληρώνοντας ο ίδιος τους οδηγούς, τα καύσιμα και τα διόδια. Είναι ο Αλέκος Ευσταθίου και πήρα την άδειά του να το αναφέρω και χθες που μίλησα μαζί του μου είπε ότι θα είναι και του χρόνου δίπλα μας. Ο κ. Ευσταθίου μας έσωσε, γιατί δύο μετακινήσεις έκανε η ομάδα στην αρχή της χρονιάς και τις δύο τις χρωστάμε, σε Φιλιππιάδα και Κέρκυρα. Ο κ. Σιμώτας, που ήρθε από το γραφείο μου, είπε ότι για τα 1.550 ευρώ που μου χρωστάτε, θα κόψει τιμολόγιο στην Ερασιτεχνική. Αυτό πρέπει να συζητήσουμε και τι ενδέχεται να μας περιμένει. Τα 27.500 ευρώ, η διαφορά ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα, έχουν δοθεί κατά τα 2/3 από κάποιους ανθρώπους, που δε θέλουν να δημοσιευθεί το όνομά τους, ενώ ο κ. Τζήμας έβαλε το 1/3, γιατί ακούγονται από τον ίδιο άλλα ποσά στο 9.86, άλλα στο Blue Heart και άλλα στον Astra. Αν υπολογίσουμε και τα 9.000, που θα ήταν οι μετακινήσεις (σ.σ. αν δεν υπήρχε η χορηγία του κ. Ευσταθίου) θα μας κυνηγούσαν όλα τα τουριστικά γραφεία της Μαγνησίας.

Η αλήθεια είναι ότι με κινήσεις του κ. Τζήμα ήρθαν από την Ιντεραμέρικαν στην ομάδα 5.000 ευρώ, που πήγαν εκεί που έπρεπε να πάνε με δικιά μας έγκριση ως Δ.Σ. Να ‘μαστε ξεκάθαροι ότι δεν υπήρχαν ανταποδοτικά οφέλη για την Interamerican, παρόλο που μπορεί να υπάρχει συνεργασία μαζί της χωρίς Τζήμα, γιατί έχω κάνει και εγώ ραντεβού μαζί τους.

Υπάρχει μία οφειλή 2.500 ευρώ σε κάποιον κ. Αλμπανίδη, που έχει αθλητικά ρούχα. Χρησιμοποιήθηκε από τον Τζήμα το ΑΦΜ της Νίκης χωρίς την άδεια του Δ.Σ. Ο Αλμπανίδης συγκεκριμένα μου έχει στείλει μία αλληλογραφία προς το όνομά μου, στην οποία μου λέει: “Την 1η Σεπτεμβρίου 2016 έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον κ. Τζήμα για μεταφορά 3.000 ευρώ από λογαριασμό Winbank σε λογαριασμό Alpha Bank, στον οποίον είμαι δικαιούχος. Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία που αφορούσε την παραπάνω μεταφορά, καθώς και κατάθεση 1.000 ευρώ απευθείας στον λογαριασμό μου στην Alpha Bank. Το ποσό των 4.000, 3.000 μεταφορά και 1.000 κατάθεση, αφορούσε εξόφληση τιμολογίου, το οποίο εκδόθηκε στις 2/9/16, ποσού 3.496,80. Το υπόλοιπο ποσό 503 ευρώ προκαταβολή για την επόμενη παραγγελία. Η μεταφορά δεν έγινε ποτέ, το e-mail στάλθηκε με δόλο προς εξαπάτησή μου, με σκοπό να σταλούν τα ρούχα του συλλόγου”. Ο κ. Αλμπανίδης μου έστειλε το τιμολόγιο και το μαϊμού e-banking.

Υπάρχει μία οφειλή 1.166 ευρώ σε κάποιον γεωπόνο και 1.288 στην ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ, που ίσως πάει προς τον ίδιο τον κ. Τζήμα.

Το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα έκοψε μία λιανική απόδειξη σε πρώτη φάση χωρίς φορολογικά στοιχεία. Όταν ένας επαγγελματίας  έχει απέναντί του μία αποστολή ομάδας και έχει δίπλα του έναν αφερέγγυο άνθρωπο, θα στραφεί στο σωματείο.

Ο κ. Τζήμας παραπλανεί τον κόσμο, για να μην ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα ότι χρωστά στην ομάδα 36.000 ευρώ και δημιουργεί παράπλευρα προβλήματα, για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί ν’ αναφέρεται σε εκλογές Ερασιτέχνη που δεν είναι μέλος, για να αποφεύγει τις συζητήσεις για το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί ν’ αναφέρεται σε ανθρώπους προσωπικά. Η ερώτηση που πρέπει να του γίνει είναι “πληρώσατε τους παίκτες, κ. Τζήμα; Όταν τους πληρώσετε, πάρτε μας τηλέφωνο να μιλήσουμε”.

Κάνω μία έκκληση σε όσους παραιτήθηκαν από τη Δ.Ε. και έχουν κάποια παραστατικά, να βοηθήσουν.  Ο κ. Τζήμας χρωστά στους παίκτες 36.000 ευρώ. Κάποιοι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τέλος Νοέμβρη και κάποιοι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Κάναμε υπομονή και καταπίναμε διοικητικές “στραβές” μόνο και μόνο για την ομάδα».

Επικριτικός προς τον κ. Τζήμα ήταν και ο κ. Αχιλλέας Τζαλάκας, παραιτηθέν μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο οποίος, επειδή έγινε αναφορά στο όνομά του, ανέβηκε στο βήμα της Γ.Σ.:

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε διαπιστώσει ότι το καράβι πάει στα βράχια και ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε, αλλά δεν εισακουστήκαμε. Έπρεπε να φτάσει το Πάσχα, για να το καταλάβουμε. Κάποιοι να πάρουν την ευθύνη, γιατί η ομάδα διασύρεται. Το όνομα της Νίκης δεν πρέπει να λοιδορείται. Από το ραδιόφωνο δεν προστατευτήκαμε καθόλου».