noodles volos banner

Προπόνηση και το Σάββατο στον Ολυμπιακό Β.

Μπορεί οι ομάδες της Γ’ Εθνικής αύριο Σάββατο να απολαμβάνουν το ρεπό τους, εκτός από τις τέσσερις που παίζουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν προπόνηση. Βέβαια, ο Σάκης Παπαβασιλείου δε θα αφήσει με το παράπονο τους ποδοσφαιριστές του, αφού θα τους επιτρέψει να ξεκουραστούν Κυριακή και Δευτέρα και θα επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς την Τρίτη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό στις 2 Απριλίου. Στη σημερινή προπόνηση η δουλειά συνεχίστηκε αμείωτα με τους Χολέβα και Κολημήτρα να είναι πάλι απόντες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά.

O Ολυμπιακός θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια και να προσπαθήσει μέχρι το τέλος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του έχουν απομείνει για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, από την οποία ουσιαστικά απέχει πέντε πόντους, αφού ο Απόλλων, ακόμη και να χάσει τέσσερις βαθμούς και οι ερυθρόλευκοι πετύχουν το απόλυτο, υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου, που έχει λιγότερο από δύο βδομάδες στην ομάδα, καθώς η πρώτη προπόνηση με τους παίκτες έγινε στις 14 Μαρτίου, παρά το δυσμενές αποτέλεσμα στο Ελευθεροχώρι, είδε τη διακοπή ως μία καλή ευκαιρία για ανασύνταξη και για να διδάξει όσα θέλει στους ποδοσφαιριστές του βάσει της δικής του φιλοσοφίας. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά το μήνυμα που περνά προς τα έξω είναι ότι κανείς δεν τα παρατά.

Ελπίδες μαθηματικές υπάρχουν και το βολιώτικο συγκρότημα, παρά τις συνεχόμενες τάσεις αυτοχειρίας και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για την κατάληψη της πρώτης θέσης, είναι ακόμη ζωντανό, όσο κι αν ο Απόλλωνας είναι φανερά σε θέση ισχύος και το απόλυτο πλέον φαβορί. 

Last modified onSunday, 26 March 2017 10:33