noodles volos banner

ΣΦΟΒ: Ο Ολυμπιακός μας θα τερματίσει πρώτος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, στην οποία εκφράζει την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πρώτος. Παράλληλα τονίζεται η εμπιστοσύνη στους παίκτες και τη διοίκηση και γίνεται έκκληση στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό να είναι ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το έχουμε ξαναγράψει και το τονίζουμε και σήμερα ότι την αγαπημένη μας ομάδα και τη Διοίκηση θα τη στηρίξουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Τονίζουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στις δυνατότητές τους, αρκεί με ψυχή και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους 7 τελικούς.

Δεν είμαστε ούτε ρομαντικοί ούτε γραφικοί. Ο Ολυμπιακός μας θα τερματίσει πρώτος. Οι παίκτες να βγάλουν τον εγωισμό τους, το ταλέντο τους, την αξία τους και να μας δώσουν τη χαρά που περιμένει όλη η πόλη. Έχουν την ευκαιρία να κλείσουν στόματα και να έχουν ψηλά το κεφάλι.

Η διοίκηση με στιβαρότητα και τόλμη να σταθεί δυναμικά, όπως έκανε όλους αυτούς τους μήνες. Ο κόσμος να βάλει το δικό του στοίχημα. Ότι θα συμπαρασταθεί με όλες τους τις δυνάμεις. Τώρα θα φανούμε πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί, Διοίκηση, παίκτες και κόσμος, να συνεχίσουμε δυνατά με πίστη και αισιοδοξία.

Μετά τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος, επανερχόμαστε με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Όχι άλλο στραβοπάτημα. Επτά νίκες μέχρι τέλους. Αν με τον Απόλλωνα είχαμε 6.000  κόσμο, με τον Καραϊσκάκη να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Και μην ξεχνάτε, φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ