noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: «Αδικούμαστε από την άναρχη συμπεριφορά μας»

Για τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, που έφερε και το πρώτο διπλό φέτος, έκανε λόγο ο Λάκης Μπακάλης, που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή Τρόικα των Σπορ στο ραδιόφωνο του «Βόλος 9.86». Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό δείχνουν μία χαλαρότητα και μία άναρχη συμπεριφορά, που δεν έχει ξαναδεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

«Έτσι, όπως εξελίχθηκε το ματς, πήραμε το διπλό με άνεση. Ήταν από τα καλά παιχνίδια που κάναμε εκτός έδρας. Είχαμε καλό ρυθμό, διάθεση και το πιστέψαμε. Είχαμε τόσο καιρό χωρίς διπλό και όλα τα παιδιά το θέλανε και το χάρηκαν, γιατί ερχόμασταν από μία πίκρα που δεν παίρναμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Ήταν λίγα τα παιχνίδια που παίξαμε καλά εκτός. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κατεβάσαμε διακόπτη.

Πήραμε τα εύσημα από το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας ότι είμαστε μία καλή ομάδα και μέναμε σ’ αυτό, χωρίς να κάνουμε υπερπροσπάθεια και να πάρουμε αποτελέσματα. Νομίζω ότι το είδατε την Κυριακή ότι όλα τα παιδιά ήταν άψογα σε όλα τους τα καθήκοντα. Είχαν μία καλή λειτουργία ως ομάδα, είχαν πάθος, δύναμη, στοιχεία καλού ποδοσφαίρου και ποιότητα. Τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε εμείς τον πρώτο λόγο.  

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και μην ξεχνάτε ότι όλες οι ομάδες κέρδισαν με … μισό μηδέν εκεί μέσα, ακόμη και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε. Μόνο η Νίκη κέρδισε με 1-3. Η φιλοξενία πάντως ήταν άψογη και ο προπονητής τους μας παραδέχτηκε στο τέλος.

Το κλίμα είναι καλό στ’ αποδυτήρια και κοιτάμε τη συνέχεια. Εμείς ως ομάδα αδικούμαστε, πιστεύω, από την άναρχη συμπεριφορά, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά. Τέτοια χαλαρότητα δεν την έχω δει ποτέ στον Ρήγα. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε στον δεύτερο γύρο πορεία πρωταθλητισμού και φέτος είναι από τις χειρότερές μας χρονιές».