noodles volos banner

Για την επιστροφή στις επιτυχίες στο “κάστρο” της η Νίκη

Ο Στ. Ξηροφώτος πιστεύει ότι ο Κορέτα θα είναι έτοιμος την Κυριακή Ο Στ. Ξηροφώτος πιστεύει ότι ο Κορέτα θα είναι έτοιμος την Κυριακή

Μία σύντομη παρένθεση θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης να αποτελέσει η ήττα από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα με 1-0 μετά από έξι σερί τρίποντα. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Κυριακή στις 15.00 την Πύδνα Κίτρους στο Π. Μαγουλάς (διαιτητής ο Λεωνίδας και βοηθοί του οι Μπάλλας και Αλεξόπουλος, όλοι από τα Τρίκαλα) και επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες στην έδρα τους, που την έχουν μετατρέψει σε “κάστρο”.

Κι αυτό γιατί είναι η μοναδική ομάδα μαζί με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που παραμένει αήττητη στο σπίτι της, αφού έχει σε δέκα ματς 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, οι οποίες ήρθαν με μπόλικη δόση… ατυχίας, καθώς στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Β. χάθηκε πέναλτι από τον Κορέτα και άλλες μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 2-2 με την Ιστιαία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις.

 Παράλληλα, η Νίκη έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ως γηπεδούχος μετά τον Απόλλωνα Λάρισας, που έχει χάσει τρεις βαθμούς από την Πύδνα, ενώ η Νίκη τέσσερις, ο Διαγόρας Σεβαστής πέντε, η Α.Ε. Καραϊσκάκης έξι και ο Ολυμπιακός Β. επτά.

Θετικό είναι σίγουρα ότι επιστρέφει από τιμωρία ο Νικλητσιώτης κι έτσι η ομάδα πηγαίνει χωρίς προβλήματα στον αγώνα με την ομάδα της Πιερίας. Ο Κορέτα ξανάκανε προπόνηση κάπως πιο συντηρητικά την Παρασκευή, λόγω του τραβήγματος στον προσαγωγό που ένιωθε τις προηγούμενες μέρες, ενώ έπαιξε και στο διπλό, χωρίς να πιεστεί τόσο όσο οι συμπαίκτες του. Πάντως, η τεχνική ηγεσία πιστεύει ότι θα είναι απολύτως εντάξει τη μέρα του αγώνα και θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Για την όποια πιθανότητα υπάρχει για πρώτη φορά φέτος να μην ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο βασικός φορ των κυανόλευκων, υπάρχει η λύση του Γαρυφαλλόπουλου, ενώ γενικότερα υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις και αρκετοί ποδοσφαιριστές δείχνουν σε καλή κατάσταση, δημιουργώντας ευχάριστο πονοκέφαλο στον Στέφανο Ξηροφώτο.

Οι παίκτες θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο με 2-1, που ήρθε με κόντρα διαιτησία από τον Τεβεκέλη, ο οποίος είχε παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Το αυριανό είναι το πρώτο από τα πέντε ματς έδρας στις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές και οι φίλαθλοι της Νίκης, παρά το ότι όλα δείχνουν ότι η ομάδα τους δύσκολα θα μπορέσει να πλησιάσει την πρώτη θέση, τουλάχιστον πρέπει σε όλα να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους από τώρα και μέχρι το τέλος τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό στηρίζονται στο φιλότιμό τους, αφού αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, τη στιγμή που οι υποσχέσεις για καταβολή 15.000 ευρώ από τον κ. Τζήμα δεν τηρήθηκαν μέχρι χθες. 

Βλέποντας γενικότερα τι συμβαίνει στην ομάδα οι οργανωμένοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα την Κυριακή προς τον κ. Τζήμα και με … χιούμορ αλλά και πιο δυναμικά.

Με μία απουσία η Πύδνα

Σε ό,τι αφορά την Πύδνα απών θα είναι ο τιμωρημένος Δήμας, υψηλόσωμος αμυντικός μέσος, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες θα είναι στην αποστολή και για την 18αδα ο Γιώργος Χατζάρας θα αποφασίσει πριν τον αγώνα.

 

Last modified onSaturday, 18 March 2017 10:37