noodles volos banner

Πολλές ελπίδες για Κορέτα, έτοιμοι Παπαδήμας και Κόλα

Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κόλα Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κόλα

Παπαδήμας και Κόλα έδειξαν 100% ετοιμοπόλεμοι στην προπόνηση της Πέμπτης στη Νίκη, ενώ ο Κορέτα έδωσε πολλές ελπίδες ότι θα δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους στο Π. Μαγουλάς.

Ο Παπαδήμας είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά τις ξεπέρασε, ενώ ο Κόλα δεν είχε πάρει μέρος σ’ αυτή λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Το ίδιο έκανε και ο Κορέτα, αλλά πιο συντηρητικά και πιστεύεται ότι αύριο θα είναι ακόμη καλύτερα και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου.

Οι παίκτες της Νίκης είναι πεισμωμένοι από τον τρόπο που διακόπηκε το σερί των έξι συνεχόμενων τριπόντων, αφού χρειάστηκε να τους γυρίσει η τύχη την πλάτη αρκετές φορές στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, για να έρθει η ήττα με 1-0, και θέλουν την επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία αφενός έχουν βαθμολογική κόντρα, αφού είναι δύο βαθμούς πίσω από τους κυανόλευκους, αφετέρου κανείς δεν ξεχνά τι συνέβη στον πρώτο γύρο.

Επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ της Πύδνας, αφού ο σκόρερ Στεφανίδης έσπρωξε τον Πετράκο στον αέρα, δύο περιπτώσεις πέναλτι, που δε δόθηκαν στη Νίκη για χέρι του Ρ. Κόλα στο 45+1 και για ανατροπή του Τορεζάνι στο 50’ για σπρώξιμο του Μπαλή ήταν το ρεπερτόριο του Νίκου Τεβεκέλη, που είχε εξαναγκάσει σε ήττα με 2-1 τη Νίκη, η οποία είχε πολλά παράπονα. Όλ αυτά δίνουν μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι της Κυριακής, αφού κανείς στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν μπορεί να βγάλει από τη μνήμη του όσα έζησε σε εκείνο τον αγώνα, δίνοντας στους ποδοσφαιριστές ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για μεθαύριο.

Μάλιστα, μετά από εκείνο το ματς, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρόεδρος της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου άφησε αιχμές σε κατά καιρούς δηλώσεις του για τη γενικότερη εύνοια της Πύδνας από τη διαιτησία.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο εκτός από το αποτέλεσμα, αφού όλοι ευελπιστούν σε μία δυναμική παρουσία του κόσμου, για να δώσει ώθηση στους παίκτες και να τους επιβραβεύσει, καθώς με πολλά προβλήματα έχουν μία εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Μάλιστα, ανεπίσημα έχει γίνει έκκληση στους φίλους της ομάδας που έχουν εισιτήριο διαρκείας να το αφήσουν στο σπίτι τους και να πληρώσουν κανονικό εισιτήριο, ώστε να υπάρχουν περισσότερα έσοδα. Η Νίκη θέλει να βγάλει αξιοπρεπώς τη χρονιά και για μία ακόμη φορά ο κόσμος καλείται να παίξει τον ρόλο του σωτήρα, ενισχύοντάς την στα πέντε ματς που απέμειναν στο Π. Μαγουλάς.

Αυτό το γεγονός εκτός από ευκαιρία για συγκέντρωση χρημάτων, που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα, δίνει και μεγάλες πιθανότητες για τερματισμό σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση, αφού η Νίκη έχει ευνοϊκό πρόγραμμα με μόνο τρία ματς εκτός έδρας κόντρα σε Αμβρακία Κωστακιών και Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα και με τον συμπολίτη Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Αντιθέτως εκτός της Πύδνας την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Πιερικό, τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, τον Διαγόρα Σεβαστής και τον Απόλλωνα Λάρισας.