noodles volos banner

Έδωσε έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά ο Παπαβασιλείου

 

 

Με διπλή προπόνηση άρχισε σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για την αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς εκτός έδρας, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να «συστήνεται» στους παίκτες του, αφού την Τρίτη η προπόνηση ήταν χαλαρή. Ο λόγος που οι παίκτες γυμνάστηκαν και στις 8 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι ήταν ότι ο 41χρονος τεχνικός ήθελε να κερδίσει μία μέρα ουσιαστικά, ώστε να περάσει κάποια από τα «θέλω του» στους παίκτες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και αφού έκανε κάποιες ασκήσεις που αφορούσαν την τεχνική, έδωσε βάρος στην ομαδική αμυντική συμπεριφορά και στο πώς θέλει να κινείται η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, όταν αμύνεται.

Εξάλλου δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά πράγματα μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής και θα προσπαθήσει να δουλέψει καλύτερα μετά το συγκεκριμένο ματς στο δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη αναμέτρηση, αφού λόγω της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου το πρωτάθλημα διακόπτεται και δε γίνονται αγώνες την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Το γεγονός ότι Σάκης Παπαβασιλείου ξεκίνησε στην πρώτη δυνατή προπόνηση έχοντας ως βάση του τον αμυντικό τομέα δε σημαίνει κάτι περισσότερο, αφού είναι γνωστό πως είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και επιδιώκει να επιβάλει η ομάδα του την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να προσαρμόζεται ο αντίπαλος στον δικό της τρόπο παιχνιδιού, και θα προσπαθήσει να δουλέψει στην λεπτομέρεια και στην επίθεση, διορθώνοντας τις όποιες ατέλειες, μετά τον πρώτο του αγώνα στον πάγκο του Ολυμπιακού στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων.

Το καινούριο αφεντικό των ερυθρόλευκων είδε στους παίκτες από την πρώτη στιγμή τη θέληση να του αποδείξουν έμπρακτα ότι πραγματικά πιστεύουν στην άνοδο και πως θα κάνουν τα πάντα να την πετύχουν. Εξάλλου, είναι νόμος ότι με την έλευση ενός νέου τεχνικού οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να παρουσιάσουν τη θετικότερη εικόνα και να κάνουν την καλύτερη δυνατή εντύπωση.

Για τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, αναμένεται να είναι απών μόνο ο Κολημήτρας, ενώ άλλοι τραυματισμοί ή τιμωρίες δεν υπάρχουν. Πάντως τρεις παίκτες, ο Ιωαννίδης, που έχει τρεις κίτρινες, και οι Οικονόμου, Δωματάς, που έχουν έξι, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού αν δεχθούν ακόμη μία, δε θα αγωνιστούν με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Τέλος, από σήμερα το απόγευμα έπιασε δουλειά και ο Αλ. Κούρτογλου, νέος γυμναστής της ομάδας, ενώ αύριο Πέμπτη η προπόνηση γίνεται στις 15.00 στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, αφού θα γίνουν κάποιες εργασίες στο βοηθητικό.