noodles volos banner

ΣΦΟΒ: Ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δε χάθηκε

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, στην οποία συγχαίρει τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία του στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά συγχαίρει με ειρωνική διάθεση και τον διαιτητή Κουτσιαύτη για τις αποφάσεις του. Παράλληλα, ο σύνδεσμος επικροτεί την απόφαση της διοίκησης για την αποπομπή του Τίμου Καβακά, στον οποίον καταλογίζει ευθύνες, και τέλος δίνει το σύνθημα για δυναμικό παρών στο επόμενο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς. Αναλυτικά:

«Θέλουμε να συγχαρούμε τους 6.000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν βροντερό παρών στο ματς της Κυριακής και έδειξαν παιδεία και στήριξη στην ομάδα μας.

Να “συγχαρούμε” και τον διαιτητή, τον άξιο εκπρόσωπο της νέας εξυγιαντικής κίνησης στις βρώμικες παράγκες του ποδοσφαίρου, άσχετα αν δεν είδε τρία καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.

Κουτσάφτηδες, Φωτιάδηδες, Γράντζηδες, Τζιοβαραίοι και άλλοι είναι αυτοί που θα εξυγιάνουν τον χώρο της διαιτησίας, δικαιώνοντας τα άφθαρτα και έντιμα αφεντικά τους.

Ζήτω.

Σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτη στη βαθμολογία, παρόλο το δυσμενές κλίμα στους φιλάθλους και παίκτες,  η Διοίκηση στέκεται δυνατά στα πόδια της και πήρε μια καθοριστική απόφαση, αυτήν της απομάκρυνσης του προπονητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος  για την όποια εικόνα της ομάδας μας, αλλά και για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Του καταλογίζουμε ότι “έφαγε” με τις κινήσεις του τον καλύτερο αμυντικό της κατηγορίας, τον Κωστόπουλο, δε διόρθωσε τίποτα από την παλιά εικόνα της ομάδας στο θέμα της κυκλοφορίας, ανάπτυξης και δημιουργίας και δεν είδε ότι έλειπε από την ομάδα ένας δεύτερος κυνηγός “σκόρερ”, ώστε να λυθεί το πρόβλημα του γκολ, αφού στην ομάδα υπήρχε μόνο ένας παίκτης που σκόραρε.

Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και τη Διοίκηση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δε χάθηκε.

Η ελπίδα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συναίσθημα που σου δίνει κουράγιο, δύναμη και πίστη.

Η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται.

Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο των “Αετών” στα Τρίκαλα, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ