noodles volos banner

Τη λυπήθηκε και ο Παντζιαράς…

Αίσθηση προκάλεσαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Τηλυκράτης-Νίκη Βόλου οι δηλώσεις του προπονητή των γηπεδούχων, Ανδρέα Παντζιαρά. Ο 41χρονος τεχνικός μετά τον αγωνιστικό σχολιασμό ότι η ομάδα του έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και πως στο δεύτερο η Νίκη ανέβασε περισσότερους παίκτες ψηλά και είχε κλασικές ευκαιρίες, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Νίκης, που, όπως είπε, του τα εκμυστηρεύτηκαν οι παίκτες της: «Θα ήθελα να αναφερθώ στην ομάδα της Νίκης Βόλου, που για μένα είναι η πρωταθλήτρια στην κατηγορία, αν αναλογιστεί κανείς τι προβλήματα έχουν αυτά τα παιδιά. Για εμένα είναι πολύ λυπηρό προπονητής Γ' Εθνικής, όπως είναι ο συνάδελφός μου, να κάνει αυτός το ζέσταμα της ομάδας σε μια ομάδα που λέγεται Νίκη Βόλου. Τα παιδιά να έχουν άπειρα προβλήματα, αυτά που μας εκμυστηρεύτηκαν πριν αρχίσει το παιχνίδι αλλά και ακόμα τώρα στο τέλος.

Εγώ, αν ήμουν φίλαθλος αυτής της ομάδας, όταν θα έφτανε η ομάδα στον Βόλο, θα πήγαινα να τους υποδεχτώ και να τους χειροκροτήσω, γιατί αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Οι άλλες ομάδες έχουν λυμένα όλα αυτά τα προβλήματα. Αν η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε καθαρό μυαλό και ήταν σκεπτόμενη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι θα βλέπατε πολύ διαφορετικά πράγματα και για άλλη μια φορά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στα δικά μας τα παιδιά για την πάρα πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Α' Εθνική».

Ξηροφώτος: Η προσπάθεια έγινε

Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και στις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου μέρους στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, που δήλωσε ότι η προσπάθεια από τους παίκτες του έγινε , παρότι δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις φάσεις και να πάρουν έστω τον έναν βαθμό. Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: «Η προσπάθεια έγινε. Ειδικά για το δεύτερο ημίχρονο είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε από το να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε».

Ο Γιάννης Κορέτα από τη μεριά του επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν να συνεχίσουν το σερί και τα έδωσαν όλα, αλλά δυστυχώς έχασαν, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια: «Ψηλά το κεφάλι, δουλειά, συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια και όπου πάμε», είπε ο φορ της Νίκης.