noodles volos banner

«Θα πρέπει να ακούσουμε την έντονη κριτική του κόσμου»

Το ότι η ομάδα του δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι τόνισε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Στουρνάρας, με τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει λόγο για την έντονη κριτική, την οποία αυτός και οι συμπαίκτες αναμένουν φυσιολογικά ν’ ακούσουν μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά όσα είπε ο Στουρνάρας:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Και οι δύο προπονητές έκαναν καλή ανάλυση. Τις επόμενες ώρες και μέρες εμείς οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει σίγουρα ν’ ακούσουμε και την έντονη κριτική του κόσμου και θα ακούσουμε πολλά. Όμως, η μάχη του πρωταθλήματος έχει οκτώ αγωνιστικές ακόμη. Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή. Έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι αυτό. Ξεκίνησαν όλα καλά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο και μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγώνα. Εγκλωβίσαμε 100% τα ατού του αντιπάλου, γιατί ο Απόλλωνας είναι ομάδα που είναι πρώτη και έχει κάποια ατού. Προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ σε κάποιες φάσεις που βρεθήκαμε κοντά στο τέρμα του αντιπάλου. Ίσως η κόκκινη κάρτα να μας έκανε κακό, γιατί, όταν δεχτήκαμε το γκολ στο 52ο λεπτό, ο αντίπαλος έκανε πάρα πολύ καλή τακτική πίσω και εμείς δεν μπορέσαμε να τους διασπάσουμε. Ξέρω ότι θα ακούσουμε πολλά, αλλά πρέπει να είμαστε παρόντες και αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ευχαριστούμε τον κόσμο και θέλουμε να ξανάρθει.  Μένουν οκτώ αγωνιστικές και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Και εγώ πιστεύω ότι μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είμαστε στον πόντο για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δε χάθηκε τίποτα 100%. Έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες.

Ξέρουμε ότι στην ισοβαθμία ο Απόλλων Λάρισας είναι μπροστά, άρα είναι συν τρεις βαθμούς από μας. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, δεν το καταφέραμε.

Σίγουρα δεν έχουμε πάρει τα ντέρμπι στην έδρα μας. Αλλά τι να κάνουμε; Να σκύψουμε το κεφάλι και να γίνει η διαφορά την επόμενη βδομάδα μείον πέντε; Αν αντέχουμε την πίεση του πρωταθλητισμού, θα το δείξει ο καιρός. Εγώ λέω ότι αντέχουμε. Είμαστε στο μείον δύο και πρέπει να συνεχίσουμε. Μιλάω ξεκάθαρα κι όχι διπλωματικά.

Μαθηματικά έχουμε πάρα πολλές ελπίδες. Το βλέπετε ότι προσπαθούμε. Ήταν μία καλή ευκαιρία να βγούμε έναν πόντο μπροστά από τον Απόλλωνα Λάρισας. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα κερδίσουμε τους Μαύρους Αετούς. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος και να πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στο τέλος και τα παιχνίδια που περνάνε δε ξαναγυρνάνε. Είναι δύσκολη στιγμή».

 

 

 

 

 

 

Last modified onSunday, 12 March 2017 19:25