noodles volos banner

Αφήνει πίσω τα προβλήματα και πάει για το 7Χ7 η Νίκη

Δύσκολη εβδομάδα, όχι η μοναδική, ήταν αυτή που πέρασε η Νίκη Βόλου, με αποχή ποδοσφαιριστών από την προπόνηση της Τρίτης, που συνοδεύτηκε από καταγγελίες για τα πολλά οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα.

 Ωστόσο, ποδοσφαιριστές και προπονητικό τημ λειτουργώντας σαν μία οικογένεια, όλοι για έναν και ένας για όλους, αφήνουν πίσω ό,τι έγινε και ταξιδεύουν σήμερα στη Λευκάδα, όπου αύριο στις 15.00 θα αντιμετωπίσουν τον Τηλυκράτη (διαιτητής ο άπειρος Γκιάφης από την Αιτωλοακαρνανία).

Ο Νικλητσιώτης, που είναι τιμωρημένος και θα λείψει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, και ο νεαρός Βουρδάκης, που είναι τραυματίας, είναι τα προβλήματα για τους Βολιώτες, που θέλουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της έχει χάσει μόνο από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ έκοψε βαθμούς από Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακό Βόλου.

Στον Τηλυκράτη (7ος στη βαθμολογία με 29 βαθμούς) εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά αυτή η αισιοδοξία τους δε στηρίζεται σίγουρα στη φόρμα τους, αφού στα τελευταία οκτώ ματς έχουν μόνο μία νίκη, ενώ πήραν και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας ηττηθεί αυτό το διάστημα τρεις φορές. Πάντως, είναι αναμφίβολα ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος, που ειδικά απέναντι σε ομάδες με μεγάλο όνομα δείχνει μεγάλο πάθος.