noodles volos banner

Τζήμας: «Κανένα πρόβλημα να μας φωνάξει ο εισαγγελέας»

Διευκρινίσεις για τη δήλωση του υπεύθυνου για τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, κ. Δ. Μιχάλη, για έλλειψη ορισμένων παραστατικών έδωσε στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου ο Θανάσης Τζήμας, ώστε να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις, λέγοντας ότι τα παραστατικά αυτά είναι εκείνα που κόβονται στο όνομά του.

Μάλιστα, επειδή στον Βόλος 9.86 ακούστηκε ότι για τέτοια φαινόμενα χρειάζεται η παρέμβαση εισαγγελέα, ο κ. Τζήμας ανέφερε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τον φωνάξει ο εισαγγελέας, γιατί ο σύλλογος είναι νομοταγής.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Έγινε μία δήλωση του κ. Μιχάλη ότι για κάποια πράγματα δεν υπάρχουν παραστατικά. Αμέσως ο κ. Πέγιος το έκανε θέμα στο ραδιόφωνο να παρέμβει ο εισαγγελέας. Επειδή η Νίκη είναι ένας τεράστιο σύλλογος και δεν μπορούμε να τον πλήττουμε έτσι, απ’ όσα γνωρίζω  και μέχρι ν’ αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κ. Φάτσης και όλη η διοίκηση είναι εντιμότατη και μάλιστα είμαστε οι μοναδικοί που καταβάλλουμε δόσεις στην εφορία και στα υπόλοιπα. Τέτοια θέματα στη Νίκη Βόλου δεν υπάρχουν.

Θα πω το εξής, για να μην ξανασχοληθούμε καθόλου μ’ αυτά τα θέματα. Στο ποδόσφαιρο οφείλεις να αποδώσεις ισολογισμό. Όταν είναι 10 ευρώ τα έσοδα και έχεις ως διοίκηση παραστατικά για 10 ευρώ και 50 λεπτά, δεν ενδιαφέρει κανέναν αν ο πρόεδρος έβαλε άλλο μισό ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι είναι τίμια διοίκηση και ότι ο Ερασιτέχνης επιβλέπει τίμια. Η παρερμηνεία αφορά το εξής: τα ποσά που εγώ ως πρόεδρος καταβάλλω παραπάνω περνούν στο δικό μου ΑΦΜ. Να προστατέψουμε τον σύλλογο, γιατί είναι νομοταγής. Δεν του ξεφεύγει του κ. Φάτση τίποτα, ούτε του κ. Μιχάλη ούτε εμένα προσωπικά. Για τα παραπάνω ποσά δεν εννοείται πως υπάρχει κάποια μαύρη τρύπα. Ο λογιστής εννοεί ότι μπήκαν κάποια χρήματα παραπάνω, τα οποία αποδόθηκαν από τον πρόεδρο, από τους χορηγούς.

Για να μην ανησυχούν και κάποιοι, να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει τίποτα χρέη ο σύλλογος, γιατί μερικοί ακούν εφορία και νομίζουν ότι είναι τίποτα εκατομμύρια. Ο κ. Φάτσης τα προσέχει όλα, είναι συνεπέστατος στις πληρωμές. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι εγώ σύμφωνα με τη δύναμή μου έχω ένα όριο. Για να μην ανησυχούν αυτοί που μας … αγαπούν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει το ποσό του ποδοσφαιρικού τμήματος σε οφειλές είτε είναι για παίκτες είτε για τρίτους πάνω από ένα μήνα δουλειάς του προέδρου.

Το λέω απλά, γιατί πολλοί ακούν για οφειλές δύο μηνών σε ποδοσφαιριστές και νομίζουν ότι χρωστάμε τίποτα εκατομμύρια. Από κει και πέρα μπορεί να μας φωνάξει ο εισαγγελέας και να πάμε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Πληρώνουμε και τον ΦΠΑ μας και τα πάντα. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταλογιστεί στον σύλλογο ούτε μία δραχμή πρόστιμο για τίποτα και είναι όλα με διαφάνεια. Τα προσέχει ο κ. Φάτσης, παρόλο που μπορεί να ‘χουμε διάφορες αντιρρήσεις. Αγωνίζεται, τρέχει, το ίδιο και γω. Δεν πήγαμε να πάρουμε ούτε μία μπάλα, χωρίς να κόψουμε παραστατικό. Έχουμε καταφέρει φέτος να έχουμε μεγάλη εισροή ΦΠΑ. Να μην ανοίγουμε πληγές στον σύλλογο που είναι ανύπαρκτες».

Όσο για την ευχή που έδωσε στον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίσει τον Απόλλωνα Λάρισας σχολίασε: «Είναι θέμα ευαισθησίας, μια που είμαστε στην ίδια πόλη, και ευγένειας. Κι αυτοί αντευχήθηκαν. Τώρα τι πιστεύει ο καθένας είναι άλλο θέμα. Η ευχή η δικιά μου ξέρετε πώς είναι. Σαν τις μαυρόγατες. Κάποτε ένας γνωστός μου ευχήθηκε κάτι και έκανε κάτι με τα χέρια και τον ρωτάω τι είναι αυτό και μου απάντησε για να μην πιάσει».

 

 

 

Last modified onSaturday, 11 March 2017 14:29