noodles volos banner

Ηττήθηκε ο Ρήγας Φεραίος με 2-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα

Ο Ρήγας Φεραίος, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα της Φιλιππούπολης (φωτό:athleticlarissa) Ο Ρήγας Φεραίος, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα της Φιλιππούπολης (φωτό:athleticlarissa)

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Ρήγας Φεραίος, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες ηττήθηκαν με 2-0 από τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Λάρισας, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι των Λαρισαίων στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη στάθηκαν καλά από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα, κρατώντας το μηδέν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο β' μέρος δεν άντεξαν. Στο 19' ο Ιορδανίδης έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Πέντα από φάουλ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη να μπλοκάρει, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το συρτό σουτ με το δεξί του Παπαδόπουλου στο 29'. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, που θα τους επέτρεπε να ανοίξουν το σκορ. Στο 32' ο Μανθάνο από κοντά και σε πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας των Βελεστινιωτών. Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το 0-0 να... σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία της στο β' μέρος. Στο 51' ο Πέντα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Καρακατσάνης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε την άμυνα του Ρήγα, κάνοντας το 1-0. Η εικόνα του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρία στο 56', με στόχο να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ. Ο Σκούπρας από τα δεξιά έκανε την κάθετη και βρήκε τον Μανθάνο, ο οποίος ήταν μόνος του απέναντι από τον Παπαγιάννη, ωστόσο το σουτ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των κυανόλευκων του Βελεστίνου, ενώ στην επαναφορά ο Καρακατσάνης έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63' ο Απόλλων έχασε κι άλλη ευκαιρία. Ο Σαχινίδης σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαγιάννη και να περνά άουτ. Την ανωτερότητα των γηπεδούχων “σφράγισε” ο Σαχινίδης με γκολ στο 90'. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Καρακατσάνης, με ενέργεια από τα αριστερά, έδωσε στον Σαχινίδι και ο τελευταίος άπλωσε το πόδι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουρδής, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας (76' Κυριάκος), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Πέντα (61' Διβανές), Μανθάνο (82' Καμπέρης).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Κυπτίου, Μπόρας, Τζοβάρας (46' Σέττος), Καναβός (46' Γκίκα), Τσελεπής (69' Χύσα).

Last modified onMonday, 06 March 2017 22:38