noodles volos banner

Με απόντα τον Αλεξίου φιλοξενείται από τον Απόλλωνα ο Ρήγας

Ο Αλεξίου κάνει το 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ του Ρήγα και του Απόλλωνα Ο Αλεξίου κάνει το 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ του Ρήγα και του Απόλλωνα

Με μοναδικό απόντα τον Αλεξίου, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Ρήγας Φεραίος κλείνει την Κυριακή (15.00 στη Φιλιππούπολη) τον κύκλο με τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού προηγήθηκαν αυτά με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-1) και Α.Ε. Καραϊσκάκης (ήττα με 3-0).

Αναμφίβολα η αποστολή της ομάδας του Λάκη Μπακάλη είναι εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένου ότι παίζει με τον πρωτοπόρο και ότι χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του εκτός έδρας και παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά, τα οποία η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί.

Οι Λαρισαίοι, που είδαν να διασύρονται στον πρώτο γύρο από τον Ρήγα στο Βελεστίνο στη μία από τις δύο ήττες τους μέχρι στιγμής (η άλλη από την Πύδνα στην πρεμιέρα εντός έδρας), αφού έχαναν με 4-1 και απλώς μείωσαν στο τέλος σε 4-3, έχουν και το κίνητρο της εκδίκησης. Εκείνη την εμφάνιση πάντως θα προσπαθήσει να επαναλάβει ο Ρήγας, διεκδικώντας ό,τι μπορεί από την αναμέτρηση.

Για το αυριανό ματς δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν από την πλευρά των γηπεδούχων οι τραυματίες Σουλίδης, Μηνάς και Φιρινίδης, που υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι στο ματς με την Πύδνα. Εκτός θα είναι επίσης και ο τιμωρημένος Ιβανίδης, που είχε αποβληθεί στον αγώνα με την ομάδα της Πιερίας. Πάντως, όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές οι απουσίες, ο Απόλλων έχει δείξει ότι διαθέτει βάθος.  Αντίθετα επιστρέφουν οι Σαχινίδης, Καρακατσάνης και Μουταφτσίσκι.