noodles volos banner

Ήττα με 3-0 για τον Ρήγα από τη φορμαρισμένη Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στην Άρτα κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης Ο Ρήγας, όπως παρατάχθηκε στην Άρτα κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Δεν μπόρεσε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος και έχασε στην Άρτα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης με 3-0, με τους Αρτινούς να σημειώνουν την έκτη διαδοχική τους νίκη.

Οι Βελεστινιώτες δέχθηκαν ένα γκολ πολύ νωρίς, μόλις στο 2’, κι αυτό έκανε πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους. Ο Χαρτσιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Καραγιαννίδης βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν με το κεφάλι για να τη στείλει στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 8’, ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, όμως ο Ανδρούτσος παραχώρησε κόρνερ στη γωνία του και μετά την εκτέλεσή του ο Γκάγκας σούταρε, αλλά κόπηκε από τους αμυντικούς.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε ξανά στο 23ο λεπτό, όταν το σουτ του Κόλλινς εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Παπαγιάννης. Στο 34’ και πάλι από προσπάθεια του Κόλλινς και σπάσιμο της μπάλας στον Μαζιώτη, ο τελευταίος δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση, καθώς έπεσαν στα πόδια του οι αμυντικοί του Ρήγα και δεν τον άφησαν να γίνει περισσότερο απειλητικός.

Στο 39ο λεπτό, καταγράφηκε νέα φάση για τους γηπεδούχους, με τον Παπαγιάννη αυτήν τη φορά να λέει εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ του Βελέτη. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, μια ωραία κάθετη πάσα του Κόλλινς που έβγαλε σε θέση τετ α τετ το Γυφτοκώστα, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει το τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Μπεκατώρου στο 51’, οι Αρτινοί έγιναν ακόμη πιο επιθετικοί και στο 57ο λεπτό ο Μπεκατώρος σούταρε με φάλτσο αναγκάζοντας τον Παπαγιάννη σε νέα δύσκολη επέμβαση.

Στο επόμενο λεπτό, ο Ρήγας απώλεσε μία σημαντική ευκαιρία, καθώς ο Γκίκας έβγαλε με ωραία μπαλιά μόνο του τον Σέττο, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνά άουτ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μπεκατώρος με καταπληκτική ενέργεια άδειασε δύο αμυντικούς, έσπασε την μπάλα, όμως δε βρέθηκε κανείς στην πορεία της για να σκοράρει, ενώ στην επόμενη φάση από νέα σέντρα του Μπεκατώρου, ο Χαρτσιάς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαγιάννη.

Η πίεση της ΑΕ Καραϊσκάκης ευδοκίμησε τελικά στο 72ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας, και μετά από αλλεπάλληλα σουτ και αποκρούσεις του Παπαγιάννη, η μπάλα έφτασε πλάγια στο Βελέτη, ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα, για να έρθει ο εκ των κορυφαίων της ομάδας Κόλλινς με προβολή να γράψει το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις. Χαρτσιάς, Ζυγκερίδης και Ντατίδης συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να τελειώνει τη φάση εύστοχα μέσα από την περιοχή.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (86' Καψάλης), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, (77' Ζιγκερίδης), Μαζιώτης (51' Μπεκατώρος), Βελέτης

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Μπόρας (60' Τζοβάρας), Κιπτίου, Γεωργατζής (79' Καναβός), Χύσα (75' Τσελεπής, Γκίκας, Σέττος

*με πληροφορίες από το artagoal

Last modified onSunday, 26 February 2017 22:43