noodles volos banner

Καταγγελία του Γ. Χονδρογιάννη για απειλές του Αν. Μπονόβα

Σε δημόσια καταγγελία έναντι του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Β., Ανδρέα Μπονόβα, προχώρησε μετά τον αγώνα με τους ερυθρολεύκους, ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή, Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για απειλές και για «παράσιτα γύρω απ’ την ομάδα (σ.σ. Ολυμπιακός), που πρέπει να απομακρυνθούν γρήγορα», ενώ αιχμηρό ήταν το σχόλιό του και για τον τεχνικό του Ολυμπιακού (κι άλλοτε του ΑΟ Κέρκυρα), Τίμο Καβακά:

«Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να βρει το δρόμο του και κάτι τέτοια παράσιτα, που είναι γύρω από την ομάδα, να απομακρυνθούν γρήγορα. Οι απειλές που δέχθηκα από τον Ανδρέα Μπονόβα, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έκαναν να εκπλαγώ. Αλλά και στο τέλος, από τον κ. Τιμόθεο Καβακά, στον οποίο πήγα να δώσω συγχαρητήρια, που έχει περάσει από την Κέρκυρα και έχει φάει ψωμί στο νησί και τον έχουμε στηρίξει όλοι μας, δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κερκυραίος τεχνικός, προσθέτοντας: «Σήμερα αποδείχτηκε πως οι άνθρωποι που τον περιτριγυρίζουν είναι μικρού βεληνεκούς. Εμείς είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες προπονητές, αλλά η συμπεριφορά μας είναι άψογη και δεν ενοχλήσαμε ποτέ και κανέναν...»

Σημειώνουμε πως η πλευρά του Αστέρα να υποστηρίζει πως όλα άρχισαν μετά από φραστική επίθεση του Μπονόβα (που βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου) στον τεχνικό του Πετριτή («θα σε τακτοποιήσω εγώ...», «δε θα ξαναβρείς δουλειά...»).

Πηγή: corfusports