noodles volos banner

Αυτονόητος ο στόχος του διπλού για τον Ολυμπιακό Β.

Το διπλό κόντρα στον Αστέρα Πετριτή είναι αυτονόητος στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που φιλοξενείται από την ομάδα του χωριού της Κέρκυρας αύριο Κυριακή στις 15.00 στο πλαστικό κακής ποιότητας γήπεδο, που βρίσκεται στο Κανόνι και ανήκει στην τοπική ΕΠΣ. Οι ερυθρόλευκοι με τους φιλάθλους στο πλευρό τους, καθώς αυτοί διοργανώνουν εκδρομή, θέλουν να ξεπεράσουν γρήγορα τις όποιες δυσκολίες τους δημιουργήσει ο αγωνιστικός χώρος και να επιβάλουν την κυριαρχία τους.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και απ’ αυτούς τους δέκα τους έχει πάρει στο σπίτι του, δείγμα ότι εκεί στηρίζεται στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία. Σε σύνολο εννιά ματς στην έδρα του η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με 6-9 τέρματα. Όλες οι ήττες είναι από ομάδες της πρώτης εξάδας, δηλαδή από τον Απόλλωνα Λάρισας με 0-2, με 1-2 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και 1-3 από τη Νίκη Βόλου. Γενικώς οι νεοφώτιστοι Κερκυραίοι δεν είναι ομάδα που κλείνεται και έχει μία … αφέλεια στο παιχνίδι της, την οποία καλείται να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που στον δρόμο για την άνοδο είναι απαγορευτικό να χάνει βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια και αν αυτό συμβεί θα είναι έκπληξη μεγατόνων.

 Βέβαια, το βολιώτικο συγκρότημα θέλει εκτός των άλλων να ξεπεράσει τον μέχρι σήμερα εαυτό του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις (από τις 5 νίκες σε εννιά ματς, οι 4 έχουν έρθει με ένα γκολ διαφορά και μόνο αυτή με τον Πιερικό με δύο) και να φτάσει σ’ ένα άνετο τρίποντο χωρίς «καρδιοχτύπι», αν και το σημαντικό είναι οι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί.

Ο Τίμος Καβακάς, που προπόνησε την Πέμπτη και την Παρασκευή τους ποδοσφαιριστές του στο πλαστικό της Αγίας Παρασκευής, για να αποκτήσουν μία εξοικείωση με το πλαστικό τερέν και να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στον αυριανό αγώνα, θα κάνει σήμερα στις 8 το πρωί το τελευταίο χαλάρωμα και αμέσως μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για το νησί του Ιονίου, χωρίς, ως γνωστόν, τους Χολέβα και Σταύρου, που είναι τιμωρημένοι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς) και βοηθοί του οι Καραλής (Ηπείρου) και Πρεσπάρης (Καστοριάς).